ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η λεβεντογέννα Κρήτη βρέθηκε στους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως, αφήνοντας εκτός της χρυσής πεντάδας πολυσυζητημένες πόλεις.


Αααααυτό είναι το σωστό!

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία Travellers’ Choice του TripAdvisor ανέδειξαν όλους εκείνους τους προορισμούς που θεωρούνται οι πιο αγαπημένοι για τους ταξιδιώτες, σύμφωνα πάντα με την ψήφο τους.

Το ελληνικό νησί που υποδέχεται πλήθος τουριστών κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, φαίνεται ότι τους αποζημιώνει και με το παραπάνω, καθώς βρέθηκε στην πάραπολύκαλή τέταρτη θέση της κατάταξης.



Πιο δημοφιλής προορισμός αναδείχθηκε το Λονδίνο, ενώ ακολουθούν το Παρίσι στη δεύτερη θέση και η Ρώμη στην τρίτη.

Τα εν λόγω βραβεία απονέμονται βάσει ενός αλγόριθμου που αναλύει τις εκατομμύρια κριτικές και βαθμολογίες για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα, τις οποίες υποβάλλουν οι χρήστες του TripAdvisor σε διάστημα ενός έτους.

« Η Κρήτη, το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά, είναι ένας παράδεισος για τους τουρίστες που αναζητούν ήλιο, πανέμορφες παραλίες και πολιτισμό».

Αυτό ήταν και το συνοδευτικό κείμενο για το αγαπημένο νησί, κάνοντας και μια ιδιαίτερη αναφορά στα γραφικά Χανιά, τον Άγιο Νικόλαο και το Ελαφονήσι, περιγράφοντας την Κρήτη ως το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και απολαυστικούς περιπάτους, με πλήθος αξιοθέατα που συγκινούν και κάνουν τον ταξιδιώτη να μην βαρεθεί ούτε στιγμή.



H μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε με την θέση της Νέας Υόρκης, όπου στην φετινή λίστα δεν μπήκε καν στην δεκάδα. Φαίνεται ότι οι ταξιδιώτες στρέφονται σε πιο γραφικούς προορισμούς.

Η λίστα των πέντε κορυφαίων προορισμών του κόσμου, με βάση την γνώμη των ταξιδιωτών του TripAdvisor:

Λονδίνο



Παρίσι



Ρώμη



Κρήτη



Μπαλί



Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top