ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τον διάλογο που είχε  με τον Φίλιππο Βαρβέρη 



Τις προηγούμενες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο που έδειχνε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε τρυφερές στιγμές με τον Φίλιππο Βαρβέρη. Δημοσιεύματα και εκπομπές έκαναν λόγο για ένα νέο ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο θα απασχολούσε για αρκετό καιρό τα φώτα της δημοσιότητες. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του.

«Τα φιλιά και οι τρυφερές στιγμές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Φίλιππου Βαρβέρη έγιναν πρώτο θέμα. Μετά τις πρώτες εικόνες και αφού η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως η εικόνα μιλά από μόνη της, αφήνοντας να εννοηθεί πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία, άρχισαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τον Φίλιππο Βαρβέρη και το οικογενειακό του περιβάλλον, το οποίο δεν ενέκρινε αυτή την σχέση», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε». Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον Φίλιππο Βαρβέρη και ανέφερε on air τα όσα είπαν.

«Τον είδα τυχαία προχθές τον άνθρωπο, ήταν με παρέα, ήμουν με παρέα και του λέω ''Βαρβέρη, τι έγινε ρε Βαρβέρη''; To θέμα είναι πως από το περιβάλλον του επιχειρηματία και από τη δική μου έρευνα, προκύπτει πως δεν είναι μαζί. Γνωρίζω επίσης πως το παιδί είναι ενοχλημένο από τα δημοσιεύματα. Εγώ του το είπα και φιλικά, ''κι εσύ μην το τροφοδοτείς''. Και μου λέει ''τι να κάνω, να παίρνω όλο τον κόσμο και να λέω να μην το παίζουν''; Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό, επειδή υπήρχε βίντεο, υπερτροφοδοτήθηκε». 


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top