ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σε κάθε επεισόδιο του Master Chef οι τηλεθεατές περιμένουν να δουν την αντίδραση της Άλκηστις η οποία τελευταία μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι τόσο με τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά με τα...
γαλλικά της. Και στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν η εκρηκτική παίκτρια είχε τη στιγμή έντασης μέσα στο παιχνίδι.

Η Άλκηστις Αλεξάκη αρχικά ξέσπασε κατά του Αλέξανδρου Τσιούκαρη. Στην αρχή η Κρητικιά παίκτρια αναφέρθηκε στην επιλογή του Αλέξανδρου να ορίσει αρχηγό της άλλης ομάδας τον Παντελή και έριξε τα καρφιά της, ενώ τόνισε πως δε θέλει πλέον ούτε καλημέρα από τον ίδιο.

«Ο Παντελής είναι πραγματικά πολύ αγαθός, φτάνει στα όρια της βλακείας η αγαθότητά του. Και πιστεύω ότι τον έχει βάλει επειδή είναι άλλο ένα πιόνι του, να πετάει σιγά σιγά έξω αυτούς που δεν θέλει. Άσχετο το ότι στο σπίτι τους κάνει παρέα. Περίμενα ότι θα είμαι εγώ ο αρχηγός, απλά δεν θέλω ούτε καλημέρα να μου λέει, δεν θέλω, γιατί είναι διπρόσωπος. Πριν με διαλέξει μία από τις δύο ομάδες με είχε πιάσει νευρικό γέλιο του τύπου ότι θέλω να βγω μπροστά να του σπάσω τα μούτρα του άλλου, αλλά λέω εντάξει, δεν πειράζει. Με παίρνει ο Παντελής, εννοείται ότι χάρηκα πολύ γιατί δεν ήθελα με καμία να φορέσω το μπλε!»

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Αλέξανδρο γιατί επέλεξε τον Παντελή ως αντίπαλο, ο Σωτηρής Κοντιζάς του είπε: «Νόμιζα ότι θα έλεγες να τον φάμε νωρίς νωρίς πριν δυναμώσει κι άλλο…».




Πηγή: https://ift.tt/2GdCVbr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top