ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα γρήγορα αντανακλαστικά ενός σκύλου έσωσαν από τα χειρότερα μία μητέρα και την κόρη της, στη Θεσσαλονίκη, των οποίων η μονοκατοικία πήρε φωτιά.



Τα ξημερώματα της Τετάρτης, το σπίτι της οικογένειας στην Πολίχνη ξεκίνησε να τυλίγεται στις φλόγες, ενώ οι δύο γυναίκες κοιμόντουσαν βαθιά.

Η πυρκαγιά άρχισε από ένα ηλεκτρικό, θερμαντικό σώμα και επεκτάθηκε σε ρούχα των γυναικών, δίχως καμία από τις δύο να αντιληφθεί το παραμικρό, κινδυνεύοντας να λιποθυμήσουν από τις αναθυμιάσεις.


Ευτυχώς ο σκύλος του σπιτιού ξεκίνησε να γαβγίζει, ξυπνώντας τελικά την κόρη προτού να είναι αργά. Εκείνη ειδοποίησε με τη σειρά της τη μητέρα της, η οποία κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο, και οι δύο γυναίκες βγήκαν έγκαιρα ευτυχώς από το σπίτι.

«Είναι καλός φύλακας», ανέφερε στη συνέχεια η μητέρα, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Ο σκύλος ήταν που ξύπνησε τη μικρή και μετά η μικρή ξύπνησε εμένα. Έπειτα, πήρα τηλέφωνο την Πυροσβεστική και μας είπαν ότι έρχονται αμέσως, αλλά να απομακρυνθούμε από το σπίτι (…) Στην αρχή είχα προσπαθήσει να σβήσω τη φωτιά με κουβάδες, αλλά φούντωσε περισσότερο. Είναι καλός φύλακας τελικά ο σκύλος».

Η φωτιά ξέσπασε στις 05:25 τα ξημερώματα και επί τόπου έσπευσαν για την κατάσβεση 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Από την φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές, δίχως ωστόσο να τραυματιστεί κανείς, έπειτα φυσικά από την έγκαιρη αντίδραση του κατοικίδιου τετράποδου. Πηγή; true.gr


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top