ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
antriko ntysimo me nees epirroesΟι γαλλικές επιρροές στα ρούχα και αξεσουάρ για αντρικό ντύσιμο είναι ανέκαθεν πολλές. Έτσι και την φετινή χρονιά το αντρικό ντύσιμο έχει
άλλη ενέργεια. Νέα trends και στυλ για να κάνεις το πιο εντυπωσιακό ντύσιμο και να ξεχωρίσεις. Κάποια πράγματα στο διαχρονικό ντύσιμο παραμένουν πάντα ίδια αλλά κάποια ρούχα θα έχουν ορισμένες αλλαγές.
Έτσι φέτος τα ανοιχτόχρωμα τζιν, τα vintage ρολόγια και τα φουλάρια θα πρωταγωνιστήσουν σε outfits που θα δούμε παντού. Ακόμα το αντρικό κούρεμα γαλλικού στυλ θα γίνει must! Παρακάτω θα δεις στυλ και outfits για πιο κομψές εμφανίσεις!

Νέα outfits για κομψό ντύσιμο


Ανοιχτόχρωμα τζιν

Αν θεωρείς πως για μία κομψή εμφάνιση με τζιν πρέπει να προτιμήσεις φέτος τα σκούρα τζιν, κάνεις λάθος. Η τάση είναι τα ανοιχτόχρωμα τζιν για κομψό αντρικό ντύσιμο. Ευτυχώς τα πιο ανοιχτόχρωμα τζιν συνδυάζονται εύκολα όπως και τα σκούρα οπότε μπορείς να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς.

Sling τσάντες

Οι τσάντες αυτές φοριούνται στην πλάτη ή και την μέση και είναι πολύ βολικές για τις καθημερινές δραστηριότητες. Η αντικατάσταση του περσινού trend που αφορούσε τα backpacks γίνεται τώρα αλλά χωρίς να χάνεται η πρακτικότητα.

Vintage ρολόγια

Τα vintage ρολόγια είναι διαχρονικά και κομψά. Φέτος είναι must για ένα κομψό αντρικό ντύσιμο! Δες επίσης 5 Ανδρικά σύνολα ρούχων για όλες τις δραστηριότητες της ημέρας σου!

Κοτλέ μπουφάν

Θυμίζουν τα 90s και δίνουν ένα ρετρό στυλ σε κάθε ντύσιμο τα κοτλέ μπουφάν με τα οποία μπορείς να κάνεις φοβερά street style looks! Συνδύασε τα με denim πουκάμισα και τζιν!

Αντρικά φουλάρια

Για να δείξεις στυλ και άποψη και να παραμείνεις ζεστός τα αντρικά φουλάρια είναι στα must. Δες επίσης 5 Αντρικά παλτό που δε θα φύγουν ποτέ από την μόδα!

Καρό παντελόνια


Τα καρό παντελόνια έχουν επιστρέψει στην μόδα. Φέτος για ένα κομψό αντρικό ντύσιμο προτίμησε τα και κάνε υπέροχους και μοδάτους συνδυασμούς για να ξεχωρίσεις.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top