ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Σία Κοσιώνη δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εξομολογήσεις και…
εξωστρεφείς συμπεριφορές σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της. Σήμερα, όμως, είπε να κάνει τη… διαφορά και έριξε το Instagram!

H anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέβασε μία φωτογραφία του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη και του γιου που έχουν αποκτήσει.

Η οικογένεια Μπακογιάννη βρίσκεται στο Καρπενήσι για να αποδράσουν από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της Αθήνας και είναι ένας προορισμός με τον οποίο έτσι και αλλιώς έχουν ισχυρούς δεσμούς λόγω της καταγωγής του Περιφεριάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Είναι ένας τόπος που λατρεύει μιας και διετέλεσε στο παρελθόν και δήμαρχος Καρπενησίου. Είναι λοιπόν ο δικός του παράδεισος και δίπλα του έμαθε και η γνωστή δημοσιογράφος να τον αγαπά. Σε μία βόλτα τους στην ύπαιθρο, η Σία Κοσιώνη απαθανάτισε τις τρυφερές αγκαλιές μπαμπά και γιου και ανέβασε ασπρόμαυρη τη φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Οι άνδρες της ζωής μου! Χρόνια πολλά σε όλους με πολλή πολλή αγαπη! #menofmylife #happychristmas#christmas #love #happy #happytogether#foreverandever».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της…

Η Σία Κοσιώνη «ανεβάζει» φωτογραφία με τους άνδρες της ζωής της και... ρίχνει το instagram!


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top