ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
zeygari akoumpoun xeriaΓια τις σχέσεις υπάρχουν χιλιάδες συμβουλές είτε βασισμένες στην εμπειρία είτε στους ειδικούς. Όμως όταν έχει τελειώσει μία σχέση και ενώ προσπαθείς δεν μπορείς να τα ξαναβρείς με την πρώην σου, κάτι μάλλον κάνεις λάθος. Ακόμα κι αν προσπάθησες με όλους τους τρόπους υπάρχει κάτι που σίγουρα δεν θα την φέρει πίσω σε σένα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να ξέρεις τι να αποφύγεις αν θες να πετύχεις μία επανασύνδεση.
Εννοείται πως κάθε γυναίκα έχει άλλη ιδιοσυγκρασία και δεν πιάνουν όλοι οι τρόποι επανασύνδεσης σε όλες τις γυναίκες. Ποιο είναι όμως το κυρίαρχο σου λάθος όταν προσπαθείς να τα ξαναβρείτε; Παρακάτω θα δεις αναλυτικά το μεγαλύτερο λάθος που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους συμβούλους σχέσεων.

Τι να αποφύγεις για να καταφέρεις μία επανασύνδεση

Η λάθος στρατηγική

antras koitazei eksw apo to parathyro
Πολλά πράγματα που έχεις κάνει μπορεί να είναι σωστά όμως όταν μπλέκονται συναισθήματα είτε αγάπης είτε εγωισμού στη μέση συνήθως γίνονται και λάθη. Άνθρωποι είμαστε άλλωστε και τα λάθη είναι στη φύση μας. Αν η σχέση έχει τελειώσει οριστικά δεν υπάρχει κάποια στρατηγική που θα βοηθήσει ουσιαστικά. Υπάρχει όμως ο τρόπος να φύγεις από την κατάσταση αυτή με το κεφάλι ψηλά. Δες επίσης 10 Σημάδια που δείχνουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα για επανασύνδεση!

Τα αληθινά σου συναισθήματα

stenaxwrhmenos antras
Όταν μία σχέση τελειώσει τα συναισθήματα σου κυμαίνονται ανάμεσα στον θυμό και την απογοήτευση οπότε είναι καλό να τα ξεχωρίζεις. Αν αισθάνεσαι θυμό είτε σε σχέση με το πως χωρίσατε είτε με την ίδια την πρώην σου δεν είναι το καλύτερο να προσπαθήσεις τώρα για μία επανασύνδεση. Δες επίσης Οι 5 κανόνες που θα σε βοηθήσουν μετά τον χωρισμό!

Τι να αποφύγεις

apogohteymenos antras
Σύμφωνα με τον σύμβουλο σχέσεων Dan Bacon το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας άντρας όταν θέλει να τα βρει με την πρώην του είναι να είναι ένα συναισθηματικό ράκος. Οι γυναίκες απωθούνται από έναν άντρα που θα δείξει αυτή την πλευρά του. Αντιθέτως έλκονται από έναν δυναμικό και δυνατό χαρακτήρα. Παίζει μεγάλο ρόλο λοιπόν το πως αισθάνεσαι και το timing που θα προσπαθήσεις να την φέρεις και πάλι κοντά σου.

Η καλύτερη στρατηγική επανασύνδεσης

zeygari gelaei
Αν και επειδή διαφέρουν οι άνθρωποι δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή, το χιούμορ είναι η αποδεδειγμένα καλύτερη στρατηγική για να δεις πως αντιδράει απέναντι σου η πρώην σου αλλά και για να δείξεις μία θετική διάθεση απέναντι της. Το χιούμορ τις κατάλληλες στιγμές πιθανότατα θα την κάνει να γελάσει και να θυμηθεί πόσο καλά περνούσατε μαζί.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top