ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
poulover andrikaΑς είμαστε ειλικρινείς. Ο
χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για το ντύσιμο. Μπορείς επιτέλους να κατεβάσεις από το πατάρι τα κασκόλ, τα παλτό, τα μποτάκια, και το καλύτερο, τα πουλόβερ.
Είτε θέλεις να πας στην δουλειά, είτε να βγεις για ένα ποτό, ή ακόμη και να αράξεις στον καναπέ όταν έξω βρέχει ο θεός με τον θεό, πάντα μπορείς να την βγάλεις καθαρή με ένα πουλόβερ. Υπάρχει ένα για κάθε περίσταση. Δες τα 6 στυλ πουλόβερ που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην ντουλάπα σου:

6 μοντέρνα ανδρικά πουλόβερ για κάθε άντρα!

Πουλόβερ με λαιμόκοψη

klasiko pullover motiba
Αυτό το πουλόβερ είναι πρακτικά το Τ-shirt του χειμώνα. Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με τζιν, με σακάκι ή λίγο-πολύ με ό,τι άλλο έχεις στην ντουλάπα σου. Το απλό του σχήμα σου δίνει την ελευθερία να επιλέξεις ένα πιο έντονο χρώμα, ή ένα πιο τολμηρό μοτίβο, χωρίς τον κίνδυνο να φανεί υπερβολικό ή κακόγουστο.

Πουλόβερ με γιακά V

poulober gia douleia

Το πουλόβερ V είναι το ιδανικότερο για την δουλειά σου. Αποπνέει κύρος και επαγγελματισμό και θα πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή, αν θες το αφεντικό σου να εκτιμήσει το γούστο σου και την αφοσίωση σου στο dress code. Φορώντας το από πάνω από πουκάμισο, μπορείς να επιτύχεις ένα αξιοζήλευτο και μοντέρνο layering, που θα σε κρατήσει ταυτόχρονα και ζεστό.

Ζιβάγκο

zibago kokkino sakaki

Το κατεξοχήν ρούχο των διάσημων και επιτυχημένων businessmen και καλλιτεχνών. Όταν ο καιρός αγριεύει για τα καλά, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το ζιβάγκο θα σε κρατήσει ζεστό, αναδεικνύοντας παράλληλα την φινέτσα και το ταλέντο που κανείς δεν ήξερε ότι έκρυβες μέσα σου. Είτε το φορέσεις κάτω από ένα μοντέρνο, business casual σακάκι, είτε κάτω από ένα δερμάτινο τζάκετ, θα φαίνεται πάντα κομψό και κουλ.

Πλεκτό

poulober xontro sxedia

Αυτά τα χοντρά και χουχουλιάρικα πουλόβερ, που θυμίζουν κάτι από Χριστούγεννα και δώρα της γιαγιάς, είναι η λύση στην μουντή και μίζερη ατμόσφαιρα του χειμώνα. Η υφή τους και ο έντονος “χαρακτήρας” τους, προσδίδουν χρώμα σε ένα, κατά τα άλλα βαρετό, ντύσιμο, και μπορούν πραγματικά να κάνουν την διαφορά. Είναι μια εξαιρετικά άνετη και παραδοσιακή επιλογή, όμως αδιαμφισβήτα στιλάτη και διαχρονική.

Πουλόβερ με σχέδιο ύφανσης

poylover sxedio waffle
Με αυτό το πουλόβερ μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα φανείς ποτέ βαρετός. Θα νιώθεις σαν να έχεις βγει από το σπίτι φορώντας μια κουβέρτα, μόνο που δεν θα σε κοιτούν περίεργα όλοι στο δρόμο. Είναι μια πρωτότυπη επιλογή και θα αναδείξει την πιο ιδιαίτερη πλευρά του εαυτού σου, χωρίς όμως να φαίνεται αλλόκοτο. Καλό θα ήταν, πάντως, να προσέχεις με τι το συνδυάζεις, αφού η ύφανση του είναι αρκετά επιβλητική από μόνη της, και δείχνει κάπως υπερβολική αν συνδυαστεί με άλλα κομμάτια “έντονου χαρακτήρα”.
Μπορείς να δεις επίσης: Ανδρικά ρούχα Massimo Dutti χειμώνας 2018!

Πουλόβερ με φερμουάρ στον λαιμό

poulober half zip

Και για το τέλος, μια κλασική και casual επιλογή. Αυτό το ρούχο ενδείκνυται για ένα πιο αθλητικό και άνετο look, και φοριέται τόσο μέσα στο σπίτι όσο και για μια απλή απογευματινή βόλτα. Η γραμμή του, δε, θυμίζει αμπιγέ πουκάμισο, και έτσι πλαισιώνει κατάλληλα το πρόσωπο σου. Ιδανικά φοριέται με μια απλή μπλούζα ή ακόμη και με λεπτό πουκάμισο από κάτω.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top