ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Όλοι γνωρίζουν πόσο κουραστική μπορεί να γίνει η ανατροφή των παιδιών. Τα παιδιά συχνά
φωνάζουν, κάνουν ζημιές, ξυπνούν μέσα στη νύχτα, και δεν θέλουν να διαβάσουν για το σχολείο. Οι ανησυχίες των γονιών όσο τα παιδιά μεγαλώνουν, δεν μειώνονται ποτέ. Αλλά η οικογένεια Radford στην Αγγλία έχει πάρει στα σοβαρά το ρόλο των γονιών: έχουν 19 παιδιά!

Ναι, σωστά διαβάσατε. Η Suzanne και ο Noel Radford έχουν 19 παιδιά και για να γίνει ζυγός αυτός ο αριθμός, σύντομα θα αποκτήσουν το 20ο τους παιδί. Αν μετρήσει κανείς όλους τους μήνες από όλες τις εγκυμοσύνες της Suzanne, αθροίζονται συνολικά 14 χρόνια, χωρίς να μετράμε το επόμενο μωρό τους. Αυτή και ο σύζυγός της έχουν δέκα γιους και εννέα κόρες.

Φαντάζει σαν μια οικογένεια από προηγούμενο αιώνα, το πρώτο τους παιδί, ο Christopher, γεννήθηκε πριν από 28 χρόνια, όταν η Suzanne ήταν μόλις 14 ετών.

Στη συνέχεια, κάθε χρόνο ή δύο το πολύ ερχόταν στον κόσμο ένα άλλο αδερφάκι. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη οικογένεια στη Μεγάλη Βρετανία. Υπάρχει ακόμη και μια τηλεοπτική εκπομπή για αυτούς «16 παιδιά και συνεχίζουμε.»

Οι Radfords τα βγάλουν πέρα ​​με τη λειτουργία ενός φούρνου στο Heysham, μια παραλιακή πόλη κοντά στο σπίτι τους.

Όλη η οικογένεια ζει κάτω από την ίδια στέγη, γεγονός που έχει μεγάλο αντίκτυπο στην καθημερινή ρουτίνα τους. Έχουν δέκα υπνοδωμάτια, αλλά μόνο ένα μπάνιο. Για το πρωινό τους χρειάζονται δυόμισι λίτρα γάλα και δύο μεγάλα κουτιά από δημητριακά – κάθε μέρα! Φυσικά η κατανάλωση τους έχει ένα τίμημα: απαιτούνται περίπου 40.000 δολάρια ετησίως μόνο για τις ανάγκες των παιδιών. Δέχονται κάποια κρατική βοήθεια, αλλά κατά τα άλλα πληρώνουν τους λογαριασμούς με την επιχείρηση που διαθέτουν.

Και τώρα δεν είναι η Suzanne και ο Noel που μεγαλώνουν την οικογένεια τους. Η μεγαλύτερη κόρη τους, η Sophie, είναι 23 ετών και ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών της, έχει ήδη τρία δικά της παιδιά. Οι Radfords, εκτός από περήφανοι γονείς, είναι και περήφανοι παππούδες!


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top