ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Aπό τη Μαρία Καλοπούλου
Ειδικά το καλοκαίρι, όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει, συχνά βρισκόμαστε σε…
απόγνωση για το πώς να παρουσιαστούμε στον εργασιακό μας χώρο, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν «απαιτητικές» συναντήσεις. Σας παρουσιάζουμε μερικές καλές ιδέες για να είστε καλοντυμένες, υιοθετώντας και το στιλ της φετινής μόδας.

Μπορεί να προτιμούσατε να ψωνίζεστε online το νέο σας μαγιό ή να ονειρεύεστε τις αποδράσεις για το επόμενο Σαββατοκύριακο, όμως η σκληρή πραγματικότητα σας επαναφέρει σε τάξη! Βρίσκεστε στη δουλειά μπροστά σε μια συνεχή… μάχη με τον κλιματισμό του γραφείου ή με υποχρεώσεις που σας αναγκάζουν να τρέχετε από συνάντηση σε συνάντηση στους δρόμους. Το καλοκαίρι είναι εδώ -και ας είμαστε ειλικρινείς- το ντύσιμο για τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση με την καλοκαιρινή ζέστη. Για επιτυχημένο στιλ, τρεις απλές συμβουλές καλοκαιρινής εμφάνισης θα σας βοηθήσουν:

Το λευκό είναι αναμφισβήτητα το χρώμα του καλοκαιριού
Και καθώς το καλοκαίρι έχει φθάσει, οι πιθανότητες να διαλέξετε κάτι σε λευκό είναι πολύ μεγάλες! Το λευκό μας κρατάει δροσερές, φαίνεται φρέσκο, και τίποτα δεν ταιριάζει καλύτερα για μία λαμπερή καλοκαιρινή εμφάνιση από ένα άσπρο σύνολο. Επιλέξτε μια εμφάνιση στα ολόλευκα από κεφαλής μέχρις… ονύχων: Ένα λευκό πουκάμισο ή τοπ και παντελόνι με λευκά ή ουδέτερα  αξεσουάρ ή πάλι ένα λευκό φόρεμα είναι ό,τι πρέπει για μία καλοκαιρινή ημέρα. Συνδυάστε τα λευκά σας ρούχα με μαύρα αξεσουάρ για ακόμη πιο κομψή εκδοχή, και πάρτε μαζί σας ένα λευκό σακάκι για τις δροσιές… του κλιματιστικού!

Το «ναυτικό» στιλ είναι για μία ακόμη φορά στη μόδα
Το ναυτικό στιλ είναι μία από αυτές τις τάσεις που είναι πάντα στη μόδα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν φορούμε ένα ριγέ μπλουζάκι με κάτι μπλε, μας κάνει να αισθανόμαστε σαν να είμαστε σε διακοπές, ακόμη και όταν είμαστε κολλημένες στο γραφείο. Οι συνδυασμοί μπλε-λευκό,  είναι πάντα δημοφιλείς το καλοκαίρι, επειδή θυμίζουν τα χρώματα της αφρισμένης θάλασσας! Για πιο απροσδόκητη εμφάνιση, επιλέξτε π.χ. μία φαρδιά ριγέ παντελόνα με ένα μπλε ή λευκό τοπ, φορέστε ένα παντελόνι ή φούστα σε μπλε με ένα λευκό-μπλε τοπ  ή μία λευκή φούστα με ανάλογη ριγέ μπλούζα ή πουκάμισο. Κρατήστε τα αξεσουάρ σε μπλε, λευκό ή κόκκινο. Είναι ένα στιλ που θα σας πάει με ευκολία από τη δουλειά… στη βραδινή βόλτα χωρίς πρόβλημα!

Το crop top μας πάει και στη δουλειά!
Ας είμαστε ειλικρινείς, όταν το θερμόμετρο αρχίζει να χτυπάει κόκκινο, θα προτιμούσαμε να βρισκόμαστε με ένα μπικίνι παρά με μία στενή φούστα! Αν και δεν είναι το… μπικίνι μας, η φετινή τάση με τα κοντά μπλουζάκια (crop top) που αφήνουν τη μέση και ένα μέρος της κοιλιάς μας έξω, είναι ό,τι κοντινότερο!  Φορέστε το όμως πάνω από ένα λευκό πουκάμισο ή μία μπλούζα για την εμφάνισή σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Για μια πιο σέξι εμφάνιση το βράδυ, μπορείτε απλά να βγάλετε το πουκάμισο και να το φορέσετε σκέτο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top