ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Τι και αν το καλοκαίρι έχει έρθει και “πρέπει” να προσέξουμε λίγο τη σιλουέτα μας; Πάντα
υπάρχει μια Κυριακή ή ένα Σάββατο για  να υποκύψουμε σε μια γλυκιά αμαρτία. Γιατί κορίτσια μου, την αμαρτία μου θα σας την πω, σε ένα νόστιμο γλυκό δε μπορώ να πω όχι. Και επειδή έχω μια ιδιαίτερη λατρεία στα donuts- ειδικά τους γεμιστούς με λευκή σοκολάτα- αποφάσισα να κάνω ένα καλοκαιρινό party με θέμα τα donuts.
Ήταν ένα Κυριακάτικο brunch που αντί για ομελέτες, τυρόπιτες, μπέικον και τοστ, είχε κυρίως donuts. Γεμιστά, με τρούφα από πάνω, με γλάσο, ελληνικά με ζάχαρη, με ζάχαρη άχνη. Τα πάντα όλα. Φυσικά υπήρχαν και τα αλμυρά μιας και το party ξεκινούσε από τις 12 το μεσημέρι και έληγε το απόγευμα. Αποφάσισα να μοιραστώ αυτή μου την απόφαση, μιας και νομίζω ήρθε ο καιρός να ξεφύγουμε λίγο από τα πλέον συνηθισμένα brunch. Άλλωστε ποιος δεν λατρεύει ένα λαχταριστό donut παρέα με μιμόζες και φίλους;

Party-brunch με θέμα τα donuts

  sampnanies, tripitos toichos me donut roz diskos me dount party me donutstripito me donutstrapezi gemato donut
Το καλό με τα donuts είναι ότι μπορείς να τα στολίσεις όπως θες. Επειδή έχουν την τρύπα στη μέση μπορείς να τα κρεμάσεις σε τρυπητά ραμποτέ και να είναι σαν πίνακας, ενώ από κάτω στο τραπέζι να έχεις τα ποτά τα ποτήρια και τις χαρτοπετσέτες. Εννοείται πως μπορείς να τα βάλεις σε πιατέλες αν δε θες να μπεις στον κόπο να τα βάλεις κρεμαστά.
chromatista donuts donut me lefki epikalipsi donuts me troufa lachtaristos toichos me donut lefkos toichos apo donut
Μια ακόμα πολύ καλή ιδέα είναι να πάρεις ένα κομμάτι φελλό και να κάνεις δεντράκι με μικρά donuts. Αυτή η ιδέα είναι φανταστική ακόμα και για παιδικό πάρτι, έτσι ώστε τα παιδάκια να παίρνουν απευθείας, χωρίς να χρειαστεί κόπος. Η αλήθεια είναι πως μπορείς να κάνεις θεματικά party πέρα από brunch. Θα μπορούσε να η συγκεκριμένη γλυκιά ιδέα να είναι και για πάρτι γενεθλίων, αποφοίτησης, αρραβώνα και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση θέλεις!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top