ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Από true.gr Μία σοκαριστική τάση σε Κινέζικη πόλη θέλει τους ιδιοκτήτες σκύλων να στέλνουν τα κατοικίδια τους σε κτηνιάτρους για να τους αφαιρέσουν τις φωνητικές χορδές.


Ένας άντρας χωρίς πιστοποίηση που ισχυρίζεται πως είναι κτηνίατρος έχει μπλέξει άσχημα αφού πιάστηκε να βγάζει τις φωνητικές χορδές σκυλιών στον δρόμο για να τα αποτρέψει από το να γαβγίζουν.


Οι αρχές στην συνοικία Qingbaijiang στο Chengdu έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον άντρα και τον βοηθό του, που κανείς από τους δύο δεν έχει κάποιου είδους πιστοποίηση.


Σύμφωνα με αναφορές, ο άντρας είχε ξεκινήσει την επιχείρησή του στις 14 Σεπτεμβρίου, όταν έστησε τον πάγκο με τον εξοπλισμό του. Χρεώνει περίπου $7.62 με $15.24 για κάθε σκύλο.


Το βίντεο δείχνει τον Zeng να δίνει αναισθητικό στα σκυλιά και να βάζει ένα εργαλείο στο στόμα τους για να κόψει τις φωνητικές τους χορδές. Φαίνεται επίσης πως ο εξοπλισμός του δεν είναι αποστειρωμένος και δεν τον καθαρίζει μετά από κάθε επέμβαση.


Ένας μυστικός δημοσιογράφος υποδύθηκε πως ήταν πελάτης και τον ρώτησε αν είχε άδεια. Εκείνος του είπε πως είχε μάθει την επέμβαση από «φίλους» στο παρελθόν.


«Γιατί να χρειάζομαι άδεια; Αφού κανείς δεν κάνει ελέγχους έτσι και αλλιώς.»

Όταν οι πελάτες του ρωτήθηκαν γιατί πήγαιναν τα σκυλιά τους, είπαν πως γάβγιζαν πολύ και ενοχλούσαν τους γείτονες.


Σύμφωνα με τις αρχές, αυτή η επέμβαση έχει πολλούς κινδύνους και θα πρέπει να γίνεται μόνο από πιστοποιημένους κτηνιάτρους σε αποστειρωμένο περιβάλλον και μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις.


Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει από ένα σκυλί την ικανότητα να επικοινωνεί.



Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top