ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένας άντρας υποστηρίζει ότι βρήκε ένα πεθαμένο ποντίκι μέσα σε ένα
κουτάκι Red Bull.

Ο Τζος Χένλεϊ ισχυρίζεται ότι έκανε την αηδιαστική ανακάλυψη την περασμένη Κυριακή, όταν αγόρασε το ενεργειακό ποτό από ένα βενζινάδικο στο Αρκάνσας των ΗΠΑ.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Facebook τον δείχνει να κόβει το κουτάκι με ένα ψαλίδι για να δείξει το νεκρό ποντίκι που βρίσκεται στο εσωτερικό.

Δείτε το βίντεο



«Δεν πίνω συνέχεια Red Bull. Δεν ξέρω πως έγινε, αλλά εδώ μέσα υπάρχει ένα νεκρό ποντίκι», ακούγεται να λέει ο άντρας στο βίντεο.

Ο Χένλεϊ ανέφερε ότι δεν τελείωσε το ενεργειακό ποτό που αγόρασε και το άφησε στο αυτοκίνητό του κατά την διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη μέρα πήγε να το πάρει για να το χύσει και εκείνη την στιγμή διαπίστωσε ότι κάτι υπήρχε μέσα.

«Όταν πήγα να το αδειάσω, κατάλαβα ότι υπήρχε κάτι μέσα στο κουτάκι. Όταν είδα τι υπήρχε μέσα είπα «Παναγία μου, τι είναι αυτό; Πρέπει να το τραβήξω με την κάμερα, γιατί δεν με πιστεύει κανένας», πρόσθεσε. 

Ο Τζος δεν πιστεύει ότι το ποντίκι μπήκε του μόνο μέσα στο κουτάκι και προειδοποιεί τους άλλους καταναλωτές να προσέχουν, γιατί μπορεί και τα δικά τους Red Bull να έχουν ποντίκια μέσα. 


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top