ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει η 30χρονη
Emily Javier, η οποία τραυμάτισε τον σύντροφό της με κατάνα, το σπαθί των σαμουράι.

Από την επίθεσή της, ο Alex Lovell κινδύνεψε να χάσει τα δάχτυλά του αλλά και τη ζωή του, και μάλιστα από τη γυναίκα που υποτίθεται πως μοιραζόταν τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου στην πολιτεία Ουάσιγκτον των ΗΠΑ και το αποτέλεσμα ήταν ο Lovell να καταλήξει στο νοσοκομείο, όπου παραμένει καθώς έχει πολλές εκδορές και τραύματα.

Στην αστυνομία, η Javier υποστήριξε πως βρήκε την εφαρμογή γνωριμιών Tinder στο κινητό του συντρόφου της, ενώ ήταν ήδη οργισμένη μαζί του επειδή έπαιζε ατελείωτες ώρες βίντεο παιχνίδια.

Ο Lovell παραδέχεται πως περνούσε πολύ χρόνο μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του- 12 και 13 ώρες τη μέρα!- αλλά επιμένει πως δεν είχε απατήσει τη σύντροφό του.

«Δεν είχα χρόνο για να βλέπω αρκετά εκείνη, πόσω μάλλον και μία άλλη γυναίκα» δήλωσε.

Η Javier είπε πάντως στην αστυνομία ότι επιτέθηκε στον Lovell αφότου βρήκε «στοιχεία» πως της ήταν άπιστος. Τα στοιχεία αυτά, κατά την ίδια, ήταν πρώτον η εφαρμογή γνωριμιών, δεύτερον το ότι εντόπισε γρατζουνιές στην πλάτη του και τρίτον το ότι βρήκε κόκκινες τρίχες στο ντους του σπιτιού της, ενώ τα δικά της μαλλιά είναι πράσινα.

Πηγή: newsbeast


Πηγή: http://ift.tt/2AgrrNC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top