ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με πληροφορίες από
diaforetiko.gr Ένα ζευγάρι λεσβίες από την Οκλαχόμα καταδικάστηκαν σε 20 χρόνια φυλάκιση αφ’ ότου βασάνισαν τον 5χρονο γιο τους.

Η 29χρονη Rachel Stevens και η σύντροφός της Kayla Jones, ηλικίας 26 ετών, καταδικάστηκαν την Παρασκευή για κακοποίηση ανηλίκου.

Η υπόθεση πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015, όταν ο γιος της Stevens, ο οποίος ήταν τότε πέντε ετών, μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο St John στην Tulsa και υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις. Το παιδί είχε επίσης μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του.


Οι γιατροί στο νοσοκομείο ήρθαν σε επαφή με την αστυνομία αφού διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε πολλά σπασμένα οστά σε διάφορα σημεία και φαινόταν υποσιτισμένο.

Ενώ το αγόρι έλαβε την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, υπέστη δύο εγκεφαλικά επεισόδια λόγω των τραυμάτων του.


Οι αστυνομικοί στη συνέχεια πήραν συνέντευξη από το μικρό αγόρι και έμαθαν ότι το παιδί το είχαν δεμένο, του είχαν βάλει μονωτική ταινία στα μάτια του και το είχαν κλειδώσει σε ένα δωμάτιο.
Το παιδί ισχυρίστηκε επίσης ότι η μητέρα του το χτύπησε στο χέρι με ένα σφυρί, και ότι τόσο η ίδια όσο και η Jones τον χτυπούσαν με μια ζώνη σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φριχτή κακοποίηση συνεχίστηκε για αρκετούς μήνες. Το μικρό αγόρι είπε επίσης ότι η θετή του μητέρα τον κλώτσησε τόσο άσχημα στην βουβωνική χώρα μέχρι που άρχισε να αιμορραγεί.
Το NewsOn6 ανέφερε ότι το ζευγάρι στη συνέχεια ξεκίνησε μια καμπάνια στο GoFundMe για τον γιο της Stevens, υποστηρίζοντας ότι το μικρό παιδί χτύπησε στο πρόσωπό του και είχε επιληπτικές κρίσεις επειδή έπεσε.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου τρία χρόνια και έμεναν σε ένα σπίτι στην Muskogee με το δίδυμο αδελφό του θύματος και την 8χρονη αδελφή του. Η αστυνομία αναφέρει πως δεν πιστεύει ότι οι γυναίκες κακομεταχειρίζονταν και τα άλλα παιδιά παρά μόνο το 5χρονο αγόρι.

Την επιμέλεια των παιδιών έχει αναλάβει η πρόνοια.


Ο εισαγγελέας της Muskogee, Orvil Loge, δήλωσε την Τετάρτη ότι σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, καμία γυναίκα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το παιδί για όσο διάστημα είναι στη φυλακή.

“Οι τραυματισμοί του ήταν πολύ σοβαροί, αλλά το παιδί είναι πλέον πολύ καλά και ζει σε ένα ήσυχο σπίτι. Σήμερα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιδί. Βρίσκεται σε ένα υπέροχο σπίτι όπου λαμβάνει αγάπη και φροντίδα και είμαι βέβαιος ότι εκεί θα περνάει πολύ καλά.”


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top