ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Εσείς θα περιμένατε δύο ώρες για να πάρετε ένα φαγητό στο χέρι;

Αν ο σεφ που έφτιαχνε το φαγητό αυτό ήταν ο πρώτος μάγειρας street food που έχει κερδίσει αστέρι Michelin; 

Ο Hawker Chan, από τη Σιγκαπούρη, έχει γίνει γνωστός, αφενός για το αστέρι που έχει κερδίσει, αλλά και για τον μοναδικό τρόπο που φτιάχνει το κοτόπουλο σόγιας. Αυτό το πιάτο σερβίρει και στο Λονδίνο (King’s Cross) όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες.



Όπως μεταδίδει το Business Insider, όσοι θέλουν να το δοκιμάσουν, θα πρέπει να περιμένουν ακόμη και δύο ώρες. Το πιάτο κοστίζει 6 λίρες, αλλά διατίθενται μόνο 200 μερίδες κάθε ημέρα. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε δηλαδή.




huffingtonpost.gr


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top