ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σοκ στο πανελλήνιο από το άγριο φονικό – Ποιο ήταν το κίνητρο που ώθησε τους
δράστες να μαχαιρώσουν τον 19χρονο – Πού εστιάζουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
Συντετριμμένοι είναι συγγενείς, φίλοι και όσοι γνώριζαν τον 19χρονο που δολοφονήθηκε άγρια τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι.

Όπως έγινε γνωστό, στις 5:20 το πρωί, ενώ το θύμα ήταν μαζί με μια κοπέλα στην πλατεία Ηρώων, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο, το οποίο τον τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Ο 19χρονος διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η 18χρονη κατέθεσε ότι οι δράστες τους πλησίασαν, τους ζήτησαν τα κινητά τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν στην κατοχή τους. «Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτοί έβγαλαν κάτι και τον χτύπησαν στον θώρακα», είπε η κοπέλα.

Αυτός είναι ο 19χρονος που σκότωσαν στο Μαρούσι – Ποιοι και γιατί τον δολοφόνησαν

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει το ενδεχόμενο η δολοφονία να έγινε στο πλαίσιο απόπειρας ληστείας, νέες πληροφορίες θέλουν τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να προκρίνουν το σενάριο ο φόνος να οφείλεται σε προσωπικές διαφορές.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικές πηγές.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:



Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top