ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Πάτρικ Ογκουνσότο μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Μουδανιών, ενώ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε στο φετινό Survivor.


Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής στον Arena FM 89,4:

Για τη μη συμμετοχή του στο Survivor: «Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα πάω στο Survivor. Ετοιμαζόμουν για πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω Survivor ποτέ να το ξέρετε. Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε. Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά. Επειδή ήμασταν γνωστοί κι εγώ και ο Σαϊτιώτης, δεν μας πήραν. Πήραν αυτούς που είχαν γνωστούς σε κανάλια και τον άλλον που η κοπέλα του ήταν στο πρώτο Survivor. Κάπου αλλού θα βρεθούμε με τον κόσμο, να το ξέρετε. Δεν ξαναβλέπω ΣΚΑΪ».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Το καλοκαίρι ήμουν στην Κομοτηνή στον Ίασμο, αλλά ήθελα να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, έβαλα σε 11 αγωνιστικές 8 γκολ, αλλά μίλησα με τον πρόεδρο του είπα ότι θέλω να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη και για αυτό πήγα στα Μουδανιά. Εκεί, θα είμαι συμπαίκτης με τον Γιώργο Σαϊτιώτη, ο οποίος θα αρχίσει να παίζει από αυτό το Σαββατοκύριακο. Τώρα πια θα παίζει στην άμυνα και γω στην επίθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μαζί του, γιατί τον ξέρω από την πρώτη Εθνική.


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top