ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Οι μετοχές του Αθανασιάδη έχουν πέσει, κάτι που φαίνεται κι από το "γκελ" που κάνει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στο εξωτερικό. Διαβάστε τι ανακαλύψαμε και θα καταλάβετε...

Το γεγονός ότι ο Κλάους έχει "σιγήσει" τη φετινή σεζόν φαίνεται ότι παίζει το ρόλο του και στο "γκελ" που κάνει στο εξωτερικό.

Το όνομα του Έλληνα φορ έχει παίξει κατά το παρελθόν για καλές ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο ποτέ δεν αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός της χώρας και μακριά από τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.

Πλέον, πάντως, που οι μετοχές του Αθανασιάδη δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο, είναι επόμενο το ενδιαφέρον από το εξωτερικό να μην τόσο έντονο, ή να περιορίζεται σε ομάδες με χαμηλότερη δυναμική.

Πρόσφατα δε, γράφτηκε ότι το όνομα έμπειρου επιθετικού ακούγεται για ρωσικές και τουρκικές ομάδες.

Όπως, μάλιστα, είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, το ενδιαφέρον από τη γείτονα χώρα, υπάρχει από την Αντανασπόρ, η οποία, όμως, δεν μπορεί να ...συγκινήσει τον άσο του ΠΑΟΚ. Μιλάμε, άλλωστε, για την τελευταία(!) ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος...

Παράλληλα, ένας άλλος τουρκικός σύλλογος που είχε ψαχτεί για τον Κλάους ήταν και η Αλανιασπόρ, εκεί, δηλαδή, που πήγε ο Τζαβέλλας, ωστόσο η κρούση ήταν σε αρχικό επίπεδο και δεν μπορούσε καν να κάνει τον παίκτη να εξετάσει αυτή την προοπτική στην καριέρα του.

Αυτό, πάντως, που έχει σημασία είναι ότι ο παίκτης έχει χάσει αρκετή από την ...αίγλη του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Το άμεσο ζητούμενο, δηλαδή, για τον Κλάους είναι να ξαναβρεί την επαφή του με τα δίχτυα, αν όντως το καλοκαίρι ψαχτεί για μεταγραφή, όπως, άλλωστε, ψιθυρίζεται ολοένα και περισσότερο στη Θεσσαλονίκη...

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top