ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στα καλλιτεχνικά γραφεία η στην ουσία αποχώρηση του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Μακρή από την στέγη του θεάτρου Ελυζέ.
Πριν λίγες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός εθεάθη να συζητά για αρκετή ώρα με πολύ στενό του συνεργάτη (πιο στενό δεν γίνεται…) σε γνωστό καφέ και το ίδιο βράδυ ο ηθοποιός ανακοίνωσε την λήξη συνεργασίας με τις θεατρικές παραγωγές της Όστρια.
Οι προγραμματισμένες παραστάσεις έλαβαν τέλος και η προοπτική ανανέωσης υπήρχε αλλά τελικά δεν έγινε.
Τι ήταν αυτό που οι δύο συνεργάτες συζητούσαν για αρκετές ώρες και έπειτα ανακοινώθηκε η λήξη συνεργασίας; Γιατί πρέπει μια τόσο πετυχημένη παράσταση να λείπει από το αθηναϊκό κοινό;
To δελτίο τύπου ήταν απλό και λιτό, αλλά είναι τελικά αυτή η αλήθεια;
Επικοινωνήσαμε με τον στενό συνεργάτη του Γιώργου Μακρή ο οποίος είναι και ο άνθρωπος  πίσω από τον Γιώργο, και μας είπε ότι: «Ένας κύκλος έκλεισε διότι έπρεπε να κλείσει. Η περιοδεία έπρεπε να συνεχιστεί. Άλλωστε η συμφωνία μας με το θέατρο ήταν 5 διπλές παραστάσεις και απλά η ανανέωση δεν έγινε λόγω της προετοιμασίας της καλοκαιρινής περιοδείας».
Σε επικοινωνία με τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Μακρή μας παρέπεμψε στο δελτίο Τύπου.
Διάφορα ακούμε και διάφορα λέγονται και ένα από αυτά είναι ότι οι δύο συνεργάτες αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα με την παραγωγή και πως στην ουσία ήταν και ο λόγος αποχώρησης και μη ανανέωσης της συνεργασίας.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top