ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μας βρήκε –επίσημα- πλέον η Άνοιξη, η αγαπημένη εποχή για πολλούς λόγους μεταξύ αυτών και οι παρακάτω.

1.Μεγαλώνει η μέρα, αυτό σημαίνει ότι ξημερώνει νωρίτερα. Αρα ξυπνάμε με φυσικό φως και σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Columbia, έτσι “ξυπνάει” και ο εγκέφαλος γρηγορότερα. Οπότε, ο πρώτος καφές είναι αρκετός για να συνεννοηθείς με τον υπόλοιπο κόσμο!

2.Η πόλη γεμίζει μυρωδιές. Ναι, πέρα από την «αυτοκινητίλα», στις γειτονιές  θα απολαύσεις αρώματα λουλουδιών και φρούτων!  Εξάλλου, τι καλύτερο από το βραδινό αεράκι που σου θυμίζει, ότι το Καλοκαίρι πλησιάζει!

3.Αλλάζει η διάθεση μας, έχουμε περισσότερη όρεξη για νέες δραστηριότητες, κάνουμε τις δουλειές μας πιο ευχάριστα και γρήγορα,  οργανώνουμε το πρόγραμμα μας και κάθε γωνιά του δρόμου αποτελεί έμπνευση!

4.Είναι η εποχή με τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια. Με δυο λόγια είναι καιρός για έρωτες, πιο χαλαρά ρούχα, ανέμελη και χαρούμενη διάθεση είναι τα συστατικά! Τι θα πει βαριέσαι; Ξέχνα τα παλιά, νέα season= μάθαμε από τα λάθη μας και ζήτω οι νέες εμπειρίες!

5.Πλησιάζει το Πάσχα, πολλοί φοιτητές θα γυρίσουν στα πατρικά τους, οπότε εκείνες τις μέρες θα απολαύσουμε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί, παλιοί φίλοι, σπιτικό φαγητό κτλ.

6.«Εκδρομή θέλουμε, μάθημα δεν θέλουμε», λέγαμε κάποτε. Ξέρω φοιτητή μου, σε έπιασαν οι αφραγκίες σου και εμένα με πιάνουν 365 μέρες τον χρόνο, γι αυτό και η σχολή σου οργανώνει μονοήμερη εκδρομή. Τα δρομολόγια αυξάνονται και οι τιμές “πέφτουν” αυτή την εποχή. Μάζεψε τη παρέα, κάνε οικονομία και καλή διασκέδαση!

7.Ξεχάστε τις βροχές και τα χιόνια, τώρα θα έχουμε ηλιόλουστες μέρες, κοπάνα από τη σχολή και ατελείωτες βόλτες στη πόλη, φωτογραφίες, πικνίκ, καφέδες κτλ.

8.Eκείνοι οι “παράξενοι” που κάνουν τζόκινγκ ξαναχτυπούν, τα παιδάκια τρέχουν δεξιά κι αριστερά, οι ουρανοί άνοιξαν και “βρέχει” ζευγαράκια, τουρίστες με σακίδια στη πλάτη, το «nightlife» της πόλης ξεκινά  και το μπαράκι από δίπλα “βαράει” μέχρι το πρωί!

9.Καλές οι βόλτες και οι εκδρομές αλλά είναι εποχή για οικονομία, διότι αρχίζουν παράλληλα και οι συναυλίες, τα φεστιβάλ και όσο να πεις είναι βασικά έξοδα κι αυτά!

10.Καφετέριες, ταβέρνες και μπαράκια βγάζουν τραπέζια, stands και όλη την υπόλοιπη προίκα τους έξω, κάθε τραπεζάκι και φωτοσύνθεση!

11.Τα καλά νέα δεν σταματάνε εδώ! Ανοίγουν τα θερινά σινεμά και τι πιο όμορφο από μια ταινία, παρέα με τα άστρα και το έτερον σου ήμισυ;

12.Φρέσκα φρούτα και πιο συγκεκριμένα, καλύτερα cocktails!

13.Επιτέλους θα φάμε –πολλά-  παγωτά, χωρίς τύψεις! Πάρε ένα παγωτό γίγας, με τέσσερα σιρόπια και μπισκότο να γιορτάσεις τον ερχομό της άνοιξης!
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top