ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Η χθεσινή παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη μόνο τυχαία δεν είναι και η καμπάνα χτυπάει για πολλούς.

Ασπίδα προστασίας σε παίκτες και προπονητή ύψωσε χθες με τις αιφνίδιες δηλώσεις του στο περιθώριο του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έπαιξε άσχημα για μια ακόμα φορά φέτος και να έδειξε ξανά ότι δεν έχει τρόπους να διασπά κλειστές άμυνες, κάτι που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πληγή του φέτος, καθώς και τη σπουδαιότερη «ανορθογραφία» του Μπέντο από τον πάγκο, ωστόσο το αφεντικό των Πειραιωτών βλέπει πολλά θετικά σημάδια από τη φετινή σεζόν και γι’ αυτό «βάζει πλάτη» στα δύσκολα.

Ο ισχυρός άνδρας της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ δεν έχει μάθει να άγεται και να φέρεται από τη συμπεριφορά του κόσμου, καθώς αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχε εγκαταλείψει το... καράβι από τον Απρίλιο του 2013, κιόλας, όταν ένα ολόκληρο γήπεδο θεωρούσε πως ήταν «ύποπτο» το 1-1 στο Φάληρο με τον Παναθηναϊκό του... Βονόρτα.

Λίγες μέρες μετά, το αφεντικό των Πειραιωτών πήγε για πρώτη φορά καταφανώς κόντρα στο ρεύμα και με σκληρές δηλώσεις έστειλε σαφές μήνυμα ότι κουμάντο στην ομάδα κάνει εκείνος.

«Στον Ολυμπιακό είναι καλό να είμαστε όλοι μία γροθιά και νομίζω ότι είμαστε. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, άνθρωποι που το παίζουν Ολυμπιακοί ή προσπαθούν να δημιουργήσουν ζημιά. Είναι ελάχιστοι. Αν υπάρχουν 100, 200, 300 δεν μας επηρεάζουν καθόλου. Αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι χιλιάδες κόσμου, τα εκατομμύρια οπαδούς μας, που χαίρονται με κάθε επιτυχημένη στιγμή της ομάδας μας και δεν μπορούν να μας χαλάσουν αυτή την εικόνα... 100 κοπρόσκυλα», είχε πει ορθά-κοφτά στις 22 Απριλίου του 2013 ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Πανιώνιο ήταν ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια, ούτε για ‘κραξίματα’ ούτε για τίποτε άλλο. Στηρίζω όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε μια οικογένεια, ενωμένοι, δυνατοί και θα συνεχίσουμε έτσι. Είτε το θέλουν οι πολλοί είτε δεν το θέλουν! Επίσης, είναι απαράδεκτο το να βρίζει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού. Βρισκόμαστε σε μια μάχη και τις μάχες εμείς τις κερδίζουμε, αρκεί να είμαστε ενωμένοι και όλοι στην ομάδα έχουν τη στήριξή μου!», ξεκαθάρισε για μα ακόμα φορά, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, στο δεύτερο προεδρικό του... διάγγελμα, κατά όλων όσων θέλουν να γκρεμίσουν τα πάντα έπειτα από ένα «στραβό» αποτέλεσμα.

Ετσι, για μια ακόμα φορά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε ότι όταν χρειάζεται και το κρίνει ο ίδιος σκόπιμο ξέρει και μπορεί να πηγαίνει «κόντρα στο ρεύμα» και κόντρα στη λαϊκή κατακραυγή, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι αφεντικό στην ομάδα είναι ο ίδιος και ότι οι ανεύθυνες κριτικές δεν οδηγούν πουθενά. Παρά μόνο στην καταστροφή...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top