ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ζεστό, ρομαντικό, μεθυστικό, ένα παθιασμένο φιλί είναι συνήθως η εισαγωγή σε μια παθιασμένη ερωτική πράξη. Όμως όπως όλα τα επιμέρους στοιχεία που κάνουν το σeξ με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο να μένει αξέχαστο, έτσι και τα φιλιά έχουν τα μυστικά τους. Από την Ελεονώρα ΓαλάτηΖεστό, ρομαντικό, μεθυστικό, ένα παθιασμένο φιλί είναι συνήθως η εισαγωγή σε μια παθιασμένη ερωτική πράξη. Όμως όπως όλα τα επιμέρους στοιχεία που κάνουν το σeξ με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο να μένει αξέχαστο, έτσι και τα φιλιά έχουν τα μυστικά τους. Για να είσαι σίγουρη ότι τα δικά σου φιλιά θα τον κάνουν να ζαλιστεί από έρωτα και όχι αναγουλιάσει από αηδία, ακολούθησε τους βασικούς κανόνες από τους μετρ του είδους.
Τα 6 βασικά βήματα
Η τεχνική του φιλιού με τη γλώσσα έχει συγκεκριμένη σειρά: 
α) γέρνεις το κεφάλι σου ελαφρά διαγώνια (για να μην χτυπήσετε τις μύτες σας) και πλησιάζεις τα χείλη σου στα δικά του
β) τα χείλη σας αγγίζονται - το στόμα είναι κλειστό
γ) τα χείλη σου πιέζουν ελαφρά τα χείλη του - το στόμα παραμένει κλειστό
δ) τα στόματα σας ανοίγουν λίγο - οι γλώσσες σας παραμένουν μέσα
ε) τα χείλη σας παραμένουν χαλαρά και η γλώσσα σου αγγίζει απαλά τη δική του
στ) η γλώσσα σου χαϊδεύει τη δική του, χαλαρή και εύκαμπτη

Είτε σου πάρει τριάντα δευτερόλεπτα, είτε τριάντα λεπτά για να ολοκληρωθεί το κάθε φιλί, η διαδικασία παραμένει η ίδια. Μ' αυτόν τον τρόπο μπορείς -και πρέπει να συνεχίσεις- ν'αναπνέεις ελεύθερα ώστε να κάνεις τα φιλιά σου να διαρκέσουν όσο θέλεις.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά
Μην γλείφεις τα χείλια σου πριν το φιλί. Είναι ανάλογο αυτού που έκανε ένας διάσημος τενόρος, φτύνοντας μια ροχάλα επί σκηνής για να καθαρίσει τον λαιμό του πριν εκτελέσει μια άρια.
Η γλώσσα σου δεν είναι φασουλής για να πετάγεται έξω κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου. Περίμενε να τη χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη στιγμή.
Δεν είσαι στον οδοντίατροsans-serif;">, γι' αυτό μην ανοίγεις διάπλατα τη στόμα σου. Είναι σαν να θες να του καταπιείς το κεφάλι. Περιορίσου στο άνοιγμα των χειλών του συντρόφου σου.
Μην φτάνεις στο βάθος του στόματος με τη γλώσσα. Το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι να του προκαλέσεις εμετό. Μην του βάζεις χέρι. Τουλάχιστον όχι αμέσως. Μια ζεστή αγκαλιά αρκεί για να δώσει έμφαση στη στιγμή. Η βιασύνη για να αγγίξεις τη μικρή του περιοχή, χαλάει τον ρομαντισμό.
Μην φιλάς με τη βία. Αν δεν θέλει να φιληθείτε μην το ζορίζεις. Δώσε του τον χρόνο να ξεφύγει με τις κατάλληλες κινήσεις: πιάσε του το χέρι, σπρώξε τον απαλά προς τον τοίχο και φίλησε τον μόνο αν είσαι σίγουρη ότι δεν έχει τον παραμικρό δισταγμό. Αλλιώς θα γίνεις φορτική και θα δείχνεις απελπισμένη για έρωτα.
Μην ροκανίζεις τα χείλια του. Ένα διακριτικό δάγκωμα των χειλιών είναι πολύ ερεθιστικό, όχι όμως και να του κόψεις κομμάτι.
Κατάπινε κανονικά. Το υγρό φιλί δεν σημαίνει σαλιωμένο φιλί. Γι' αυτό συνέχισε να καταπίνεις κατά τη διάρκεια του φιλιού όπως όταν μιλάς κι όχι να φτύνεις στο στόμα του.
Κράτα του το κεφάλι απαλά. Σκοπός δεν είναι να του κάνεις κεφαλοκλείδωμα για να μην το σκάσει, αλλά να εκφράσεις το πάθος σου.
Αν δεν έχει όρεξη για φιλιά μην τσαντίζεσαι και μην μουτρώνεις. Ακόμη κι αν θέλεις να πεθάνεις από ντροπή, κράτα την ψυχραιμία σου. Μπορείς να αυτομαστιγωθείς αργότερα.
Δεν είσαι μπατονέτα. Αν έρθεις αντιμέτωπη με τον λοβό του σε ένα διάλειμμα του φιλιού για να πάρεις αέρα, κινήσου προσεκτικά. Μερικοί άνθρωποι σιχαίνονται να τους φιλάνε τ' αυτιά. Γι' αυτό ανάπνευσε μαλακά, φύσα τον ακόμα πιο απαλά και άγγιξε διακριτικά τον λοβό του, χρησιμοποιώντας την άκρη της γλώσσας και το πάνω χείλος σου. Με κανέναν τρόπο μην βυθίσεις τη γλώσσα σου μέσα στο αυτί του σαν να θέλεις να το καθαρίσεις από το κερί. Αν αποτραβηχτεί μην προσπαθήσεις να τον μεταπείσεις. Απλά δεν του αρέσει.
Η δροσερή αναπνοή είναι απαραίτητη. Πλένε συχνά τα δόντια (και τη γλώσσα σου), έχε μαζί σου αρωματικές καραμέλες ή βάλε στη τσάντα σου ένα μίνι σετ οδοντόβουρτσας και οδοντόπαστας για κάθε ενδεχόμενο.
Πρόσεξε τον έρπη. Ποτέ μην δίνεις, ή μη δέχεσαι ένα φιλί κατά τη διάρκεια μιας κρίσης επιχείλιου έρπητα. Αν πάσχεις από επιχείλιο έρπητα η ίδια, καλύτερα να εξηγήσεις εγκαίρως την κατάσταση στον σύντροφό σου, σε ανύποπτο χρόνο και σταμάτα να τον φιλάς μόλις υποψιάζεσαι ότι θα σε πιάσει κρίση. Αν επιμένει να σε φιλήσει είναι δική του ευθύνη.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top