ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (04/12/2014) στην Πεύκη δύο γυναίκες, μία μητέρα με την κόρη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν λίγο πριν από τις 04:00 όταν τέσσερα άτομα «τρύπωσαν» από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στη μονοκατοικία στην οποία διαμένουν οι δύο γυναίκες και τις απείλησαν με σίδερο, προκειμένου να τους αποκαλύψουν που είναι κρυμμένα τα χρήματα. Οι γυναίκες υπέκυψαν στις απειλές, με τους δράστες να αρπάζουν μεγάλο χρηματικό ποσό και να τρέπονται σε φυγή. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά οι ληστές βασάνισαν με το σίδερο τη μία από τις δύο γυναίκες.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την άγρια ληστεία να κρύβεται η συμμορία με το ηλεκτρικό σίδερο, μέλη της οποίας είναι αδίστακτοι Γεωργιανοί. Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που ενδεχομένως προκύψουν από την προανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία με το ηλεκτρικό σίδερο έχει «χτυπήσει» ήδη τρεις φορές στην Αττική. Πρόκειται για τις υποθέσεις εισβολής σε σπίτια στη Φιλοθέη, στους Θρακομακεδόνες και στη Βούλα
.

πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top