ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έντονα ήταν τα συναισθήματα στο επεισόδιο της Παρασκευής του MasterChef. Η συγκίνηση
των παικτών και των κριτών δεν μπορούσε να κρυφτεί. Αποχώρησε η Ιωάννα και ο Πάνος Ιωαννίδης της έκανε μια πρόταση.

Γεμάτο έντονα συναισθήματα ήταν το επεισόδιο της Παρασκευής του MasterChef, αφού όλοι οι παίκτες, ακόμη και οι κριτές, ήταν φορτισμένοι και άκρως συγκινημένοι για τη δοκιμασία της αποχώρησης και το γεγονός ότι θα έπρεπε να αποχωριστούν έναν ακόμη μάγειρα.

Η Ιωάννα, η Ασημίνα και ο Παντελής μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef με τους υπόλοιπους παίκτες να τους χειροκροτούν από τον εξώστη. Η Ασημίνα ξέσπασε αμέσως σε κλάματα, ενώ η Ιωάννα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, παρόλο που προσπάθησε να ηρεμήσει τη φίλη της.

Το δεύτερο μέρος της ασυλίας καθόρισε τους δυο παίκτες που θα έπρεπε να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι. Η Ασημίνα κατάφερε να πάρει την ασυλία κι έτσι δημιουργήθηκε η αναπάντεχη δυάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, που ήταν ο Παντελής και η Ιωάννα.



Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του guest σεφ Βασίλη Μουρατίδη, ώστε να μείνουν στο παιχνίδι. Ο Παντελής συγκέντρωσε 29 βαθμούς, ενώ η Ιωάννα 28 βαθμούς και έτσι ήταν η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, συγκινώντας ακόμη και τον μέντορά της.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, φορτισμένος συναισθηματικά και σχεδόν βουρκωμένος, ζήτησε από την Ιωάννα την κονκάρδα με το όνομά του, αλλά της είπε πως, μπορεί να φεύγει από την κουζίνα του MasterChef, αλλά θα έχει μια θέση στην δική του κουζίνα, αν η ίδια το θελήσει.

Ο σεφ είπε, επίσης, στην Ιωάννα πως "κέρδισε τον σεβασμό του" και την συνόδευσε μέχρι την έξοδο, ενώ πλέον έχει μείνει χωρίς παίκτες στην ομάδα του.



Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top