Το Island έφερε το καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στο opening του την Πέμπτη 2 Μαΐου με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει. Το Island κατάμεστο από πανέμορφο κόσμο σκόρπισε αισιοδοξία και έδειξε ότι η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα ιστορική για την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι εκτός από τους Έλληνες θαμώνες το Island επισκεφθήκαν από την πρώτη ημέρα εκλεκτοί διεθνείς καλεσμένοι.

Ένα θεαματικό show με χορευτές και χορεύτριες με εντυπωσιακό outfit κατενθουσίασε τον κόσμο. Υπέροχα πυροτεχνήματα έλουσαν τον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας με χρώματα κάνοντας το show ακόμη πιο συναρπαστικό. Η συνέχεια του καλοκαιριού θα είναι το ίδιο φαντασμαγορική, με καλοκαιρινά party και τρελή διάθεση στο Hawaiian Dream κάθε Πέμπτη και στο La Luz κάθε Κυριακή. Στις 29 Μαΐου θα πραματοποιηθεί το Athens Riviera Fireworks Festival, το καθιερώμενο ιδιαίτερα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων.

Οι Τετάρτες είναι αφιερωμένες στο Island Dine Wednesdays φιλοξενώντας καθε εβδομάδα ένα διαφορετικό διακεκριμένο Έλληνα chef, όπως ο Νίκος Καραθάνος, ο Γκίκας Ξενάκης, o Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Γιάννης Παρίκος, ο Μιχάλης Νουρλόγλου, και άλλοι γνώστοι chefs oι οποίοι θα παρουσιάζουν ενα διαφορετικό menu. Το Island διαμορφώνοτας την new era της Αθηναϊκής Ριβιέρας, υποδέχεται αυτό το καλοκαίρι μεγάλα ονόματα DJs σε parties παγκοσμίου ενδιαφέροντος που θα γράψουν ιστορία, όπως Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Mariano, Merk & Kremont, Roger Sanchez. Η νέα εποχή του Island είναι εδώ, ζήστε την!


Πηγή