ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Στόχος αγνώστων διαρρηκτών έπεσε μία οικογένεια στον Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης-Οι δράστες εισήλθαν στην μονοκατοικία της
οικογένειας παραβιάζοντας παράθυρο, ενώ ανακάλυψαν τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου-Αφαίρεσαν 150.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ και μία συλλογή γραμματοσήμων αξίας 20.000 ευρώ.

Κερδισμένος του «Τζόκερ» έπεσε στόχος διαρρηκτών. Άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην μονοκατοικία της οικογένειας, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, τις απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου και ενώ η οικογένεια έλειπε.

Οι δράστες παραβίασαν παράθυρο της οικίας και εισήλθαν σε αυτή, απενεργοποίησαν τον συναγερμό και ακινητοποίησαν με χρήση βίας τα σκυλιά της οικογένειας.

Στη συνέχεια εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα στο σπίτι και δεν το παραβίασαν αλλά γνώριζαν ή ανακάλυψαν με κάποιο τρόπο τον κωδικό, το άνοιξαν και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 150.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 30.000 ευρώ και μία συλλογή γραμματοσήμων αξίας 20.000 ευρώ.

Η οικογένεια αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί όταν τα ξημερώματα επέστρεψαν στο σπίτι τους και βρήκαν χτυπημένα τα σκυλιά τους και παραβιασμένο το σπίτι και κάλεσαν τις Αρχές. Καθώς η οικογένεια δεν είχε οικιακή βοηθό και οι μόνοι που γνώριζαν τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου ήταν τα μέλη της οικογένειας οι Αρχές ερευνούν πώς οι δράστες έμαθαν τον κωδικό και αν τον ανακάλυψαν κάπου σημειωμένο μέσα στο σπίτι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι άγνωστοι δράστες πρέπει να παρακολουθούσαν καιρό την συγκεκριμένη οικογένεια και το σπίτι τους, να γνώριζαν πότε φεύγουν και πότε επιστρέφουν όπως επίσης είχαν αποκτήσει ικανή γνώση για τις ιδιαιτερότητες που υπήρχαν στο σπίτι αυτό και το πως θα κινηθούν μέσα σε αυτό.

news247.gr


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top