ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Απεργούν οι εργαζόμενοι delivery και courier σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συνταγή από
μακαρονάδα έχουν στην αφίσα οι διανομείς, προτρέποντας τους πελάτες να μην παραγγείλουν

Με σύνθημα «Μην παραγγείλεις», απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι διανομείς, διεκδικώντας βελτίωση των συνθηκών στη δουλειά τους.



Μάλιστα, στην αφίσα της κινητοποίησης δίνουν και μία συνταγή για μακαρονάδα, σημειώνοντας ότι με κόστος περίπου 4 ευρώ, υπάρχει εναλλακτική λύση για να καταπολεμήσει κάποιος την πείνα και να μη μποϊκοτάρει τον αγώνα τους.

Στις 12 το μεσημέρι προγραμματίζουν συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και θα ακολουθήσει μοτοπορεία. Η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων καλεί σε δυναμικό «παρών» στην απεργία όλους τους εργαζόμενους με μηχανάκια.

Οι διανομείς καλούν το ελληνικό κοινό να μην παραγγείλει σήμερα φαγητό ή καφέ στηρίζοντας έτσι εμπράκτως τον αγώνας τους.



Στη Θεσσαλονίκη, συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Αγίας Σοφίας και μοτοπορεία θα πραγματοποιήσουν μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης, στις 10:30, σήμερα. Η μοτοπορεία θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο των πανελλαδικών δράσεων των διανομέων.

Η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων, υπενθυμίζει στους εργαζόμενους του κλάδου πως απαιτείται η παροχή από τον εργοδότη των μέσων ατομικής προστασίας, όπως είναι το κράνος, το µπουφάν µηχανής, το παντελόνι µηχανής, τα γάντια, οι µπότες µηχανής και τα αδιάβροχα µε ανακλαστήρες, καθώς η χορήγηση αυτών θα μειώσει τους θανάτους και τους τραυµατισµούς.


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top