ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δεν είναι λίγες οι «βουτιές θανάτου» που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα στη χώρα μας.



Έντονος ο προβληματισμός τόσο στις Αρχές όσο και στο σύνολο της κοινωνίας για την ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών. Δεκάδες άνθρωποι κάνουν «βουτιές θανάτου». Σε συνθήκες απόγνωσης αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις τραγωδίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο τον τελευταίο μήνα.

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Μάνα έριξε το παιδί της από τον 5ο όροφο και μετά έπεσε και η ίδια

Τραγωδία συνέβη στον Νέο Κόσμο, λίγο μετά τις 16:30, όταν μια μητέρα και το μικρό κοριτσάκι της έπεσαν από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έμαθαν από γυναίκα που μένει κοντά στο σημείο της τραγωδίας, ότι η μητέρα, που είναι 35 με 40 ετών, πρώτα έριξε το παιδί της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια. Πηγές μάλιστα αναφέρουν πως το παιδί ήταν άρρωστο για αυτό η μητέρα οδηγήθηκε σε αυτήν την πράξη.

Ειδικότερα, τόνισε ότι είδε την μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της που έκλαιγε, και τότε προσπάθησε να την μεταπείσει. Εκείνη όμως δεν την άκουσε και το έριξε το παιδί στο κενό, ενώ στη συνέχεια έπεσε και η ίδια. Το παιδάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Άνδρας έπεσε σε βραχώδη περιοχή στην Μαρίνα Ζέας

Άνδρας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε σε βραχώδη περιοχή στην Ακτή Θεμιστοκλέους στη Ζέα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, ενώ στο σημείο βρίσκεται όχημα του λιμενικού σώματος και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τραγωδία στον Ισθμό της Κορίνθου: Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τη θαλάσσια περιοχή εντός της διώρυγας Κορίνθου 48χρονος άνδρας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα korinthostv.gr ο 48χρονος έπεσε από τη γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, εντούτοις οι συνθήκες πτώσης του παραμένουν αδιευκρίνιστες και ερευνώνται από το Λιμενικό.

Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του The Mall στο Μαρούσι

Νεκρή είναι, τελικά, η γυναίκα που έπεσε απόψε, στις 20:50, από τον τρίτο όροφο εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είναι Ελληνίδα, περίπου 40 ετών, ενώ ήταν μόνη της στο εμπορικό κέντρο. Έως αυτή την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης της.

Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του προαστιακού

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη γραμμή του προαστιακού στον σταθμό Νερατζιώτισσα.

Ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στις ράγες την ώρα που πέρναγε ο συρμός και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ασθενοφόρο βρέθηκε στο σημείο και μετέφερε το άψυχο σώμα του στο Σισμανόγλειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άντρας που έπεσε από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου

Τραγικό θάνατο βρήκε 90χρονος ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 08.00. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο ηλικιωμένος είχε καταλήξει.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Νεκρή η γυναίκα στην Πάτρα που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος πολυκατοικίας

Μία 66χρονη γυναίκα έχασε απόψε τη ζωή της, όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, έπεσε από το μπαλκόνι πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας, στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της πτώσης, η γυναίκα παρέσυρε καλώδια της ΔΕΗ και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος. Αμέσως μετά η 66χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όσον αφορά στις έρευνες που διενεργεί η αστυνομία για το περιστατικό, άνδρες της σήμανσης πήγαν στο σημείο για αυτοψία, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 66χρονη έμενε στο διαμέρισμα με οικείους της, τους οποίους και φρόντιζε.


Πηγή: http://bit.ly/2LwBW5o
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top