ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Καμιά από εμάς δεν γεννήθηκε fashion expert! Όλες έχουμε κάνει στιλιστικά λάθη και έχουμε…
μάθει από αυτά! Κι όταν αυτά τα λάθη σού προσθέτουν όγκο και σε παχαίνουν πρέπει να τα… κόψεις μαχαίρι!!! Άλλωστε το να ντύνεται κάποιος σωστά είναι μια… δύσκολη πίστα που μαθαίνεται.

Ποια είναι τα 6 λάθη που σε παχαίνουν;

Οι οριζόντιες ρίγες
Οι οριζόντιες ρίγες προσθέτουν όγκο στη σιλουέτα. Αν σου αρέσουν τα ριγέ επίλεξε κάθετες ρίγες που λεπταίνουν, ενώ σε δείχνουν και ψηλότερη!

Τα μεγάλα σχέδια
Τα μεγάλα σχέδια (μεγάλα καρό, μεγάλα λουλούδια κλπ) προσθέτουν όγκο στο σώμα και δεν είναι η ιδανική επιλογή, ειδικά αν έχεις κάποιες ατέλειες, που όλες έχουμε. Αν σου αρέσουν τα pattern επίλεξε πιο μικρά και διακριτικά!

Τα λαμπερά ρούχα
Ό,τι λάμπει τραβάει τα βλέμματα και επομένως τονίζει ό,τι μορφολογική ατέλεια έχεις! Αν έχεις διάθεση να φορέσεις ένα ρούχο που σε ιριδίζουσες αποχρώσεις για μια εξαιρετική περίσταση (πχ γάμος, βάπτιση, Πρωτοχρονιά…), τότε να φροντίσεις να το φορέσεις στα πιο λεπτά σημεία του σώματός σου και σε όσο το δυνατόν μικρότερη επιφάνεια!

Πλισέ και φρουφρού σχέδια
Τι κι αν είναι όμορφα κι εντυπωσιακά κάποια ρούχα, τι κι αν είναι της μόδας! Δεν χρειάζεται να τα φορέσεις άμα δεν σου πάνε! Το πλισέ σχέδιο σε φούστες αλλά και τα σχέδια με τα πολλά φρουφρού σε δείχνουν τουλάχιστον ένα νούμερο πιο παχιά! Ένας λόγος να μην τα επιλέξεις, ειδικά αν έχεις τις καμπύλες σου!

Τα πολλά στολίδια
Αν φορτώσεις πολύ την εμφάνισή σου με αξεσουάρ δίνεις περισσότερο όγκο στη σιλουέτα σου με αποτέλεσμα να δείχνεις λιγότερο λεπτή! Άλλωστε τα πολλά στολίδια μπορούν να κάνουν την εμφάνισή σου… κιτς! Παν μέτρον άριστον!

Ο ψηλός και φαρδύς λαιμός στα ρούχα
Όσο πιο ογκώδης και φαρδύς είναι ο λαιμός στα ρούχα σου τόσο περισσότερο σε παχαίνει. Το ιδανικό σχήμα λαιμού είναι το V και το χαμόγελο που σου κάνουν και όμορφο ντεκολτέ με αποτέλεσμα να στρέφουν τα βλέμματα στο μπούστο σου κι όχι σε άλλες ατέλειές σου!


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top