ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
«Θέλω να είμαι σε θέση να δείξω στους άλλους τι είναι η αποδοχή και είναι αυτό που χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες.»



Αυτά ήταν τα λόγια της 22χρονης Μικάιλα Χόλμγκρεμ από την Μινεσότα που μόλις έγραψε ιστορία, αφού είναι η πρώτη κοπέλα με σύνδρομο Ντάουν που πήρε μέρος στα καλλιστεία των ΗΠΑ. Όχι μόνο αυτό, αλλά γύρισε σπίτι με 2 βραβεία: το βραβείο Πνεύμα Μις Αμερική και το βραβείο σκηνοθέτη.

«Σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Πήγα από τα καλλιστεία για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες στον μεγαλύτερο διαγωνισμό καλλιστείων στον κόσμο. Είναι κάπως τρελό.»

Η Μικάιλα δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται μπροστά σε κοινό, αφού χορεύει από τα 6 της χρόνια, αλλά η συμμετοχή στα καλλιστεία της Αμερικής ήταν το μεγάλο της όνειρο.

«Η Μικάιλα είναι μια απίστευτη και ολοκληρωμένη γυναίκα. Είναι ο ορισμός αυτού που ψάχνουμε στους διαγωνιζόμενους», δήλωσε ο Ντενίζ Γουάλας, συνδιοργανώτρια των καλλιστείων.

«Θέλω να είμαι σε θέση να δείξω στους άλλους τι είναι η αποδοχή και είναι αυτό που χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες.»

Αυτά ήταν τα λόγια της 22χρονης Μικάιλα Χόλμγκρεμ από την Μινεσότα.

Η Μικάιλα μόλις έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη κοπέλα με σύνδρομο Ντάουν η οποία συμμετέχει στα καλλιστεία των ΗΠΑ.

Μάλιστα, επέστρεψε σπίτι όχι με ένα, αλλά με 2 βραβεία.

«Πήγα από τα καλλιστεία για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες στον μεγαλύτερο διαγωνισμό καλλιστείων στον κόσμο. Είναι κάπως τρελό.»

«Σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω.»

Η Μικάιλα δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται μπροστά σε κοινό, καθώς χορεύει από τα 6 της χρόνια.

Επιπλέον, είναι πρέσβειρα του οργανισμού «Καλύτεροι φίλοι», που βοηθά ανθρώπους με πνευματικές και διανοητικές δυσκολίες.

«Η Μικάιλα είναι ένας απίστευτος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Ντενίζ Γουάλας, συνδιοργανώτρια των καλλιστείων.

«Είναι ο ορισμός αυτού που ψάχνουμε στους διαγωνιζόμενους.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top