ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δεν λείπουν τα «γαλλικά», κοινώς τα «βρισίδια» ούτε από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef.



Όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τρίτης, η Άλκηστις τα έβαλε με τον Αλέξανδρο καθώς θεώρησε πως αυτός ευθύνεται για την αποχώρηση του Γιώργου από το παιχνίδι.

Έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς οι δυο παίκτες και όπως φαίνεται η κάθε κίνηση του Αλέξανδρου είναι σαν «κόκκινο πανί» για την παίκτρια, η οποία και σήμερα του τα «έχωσε» on camera!

Αφορμή για το ξέσπασμα της στάθηκε η στρατηγική που ακολουθήσε στην επιλογή του αρχηγού. Ο Αλέξανδρος ως νικητής στη δοκιμασία δημιουργικότητας, επέλεξε αντίπαλο παίκτη τον… Παντελή!

Μόλις το άκουσε αυτό η Κρητικιά ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι τον επέλεξε γιατί είναι ένα άλλο πιόνι του να πετάει σιγά σιγά έξω αυτούς που δε θέλει. Άσχετο ότι στο σπίτι τους κάνει παρέα. Δε θέλω ούτε καλημέρα να μου λέει…», είπε ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Με είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο και ήθελα να βγω μπροστά και να του σπάσω τα μούτρα.

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Αλέξανδρο γιατί επέλεξε τον Παντελή ως αντίπαλο, ο Σωτηρής Κοντιζάς του είπε: «Νόμιζα ότι θα έλεγες να τον φάμε νωρίς νωρίς πριν δυναμώσει κι άλλο…».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top