ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύντροφό του Σοφία Μαριόλα διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας. Μαζί τους η Μάγκι Χαραλαμπίδου και ο Ευθύμης Ζησάκης.Επέλεξαν το Amber στο Σύνταγμα, και πέρασαν μια όμορφη και ευχάριστη βραδιά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου με την σύντροφό του έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και περιποιητικοί ο ένας με τον άλλον και όλοι έκαναν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Η Σοφία Μαριόλα, σαφώς εντυπωσιακή, στο μαύρο σύνολο, που επέλεξε να φορέσει, ενώ το πάνω μέρος ήταν ιδιαίτερο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, επίσης καλοντυμένος, σε άσπρο και μαύρο χρωματισμό, και με το χαμόγελο καρφωμένο στο πρόσωπό του, δείχνοντας ότι διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις στην προσωπική του ζωή. Ο Ευθύμης Ζησάκης, με total black look, έδειχνε ευδιάθετος και συνομιλούσε με όλους όσοι ήταν εκεί. Η Μάγκι Χαραλαμπίδου, όπως πάντα χαμογελαστή και κεφάτη, επέλεξε ένα μάυρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μεταλλικό τζάκετ και μποτάκια.

Εκεί, ωστόσο, ήταν και η εντυπωσιακή Στέλλα Μιζεράκη, ο Νίκος Ανδριώτης και η Εύη Ιωαννίδου και αρκετοί ακόμη εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, οι οποίοι πέρασαν μια ωραία βραδιά, είχαν κέφι και απόλαυσαν την κοινή τους συνύπαρξη.

Δείτε φωτογραφίες.

Τζώτρτζογλου-Ζησάκης-Χαραλαμπίδου: Η κοινή βραδινή έξοδοςΤζώτρτζογλου-Ζησάκης-Χαραλαμπίδου: Η κοινή βραδινή έξοδοςΤζώτρτζογλου-Ζησάκης-Χαραλαμπίδου: Η κοινή βραδινή έξοδοςΤζώτρτζογλου-Ζησάκης-Χαραλαμπίδου: Η κοινή βραδινή έξοδοςΤζώτρτζογλου-Ζησάκης-Χαραλαμπίδου: Η κοινή βραδινή έξοδοςΤζώτρτζογλου-Ζησάκης-Χαραλαμπίδου: Η κοινή βραδινή έξοδοςΤζώτρτζογλου-Ζησάκης-Χαραλαμπίδου: Η κοινή βραδινή έξοδοςΤζώτρτζογλου-Ζησάκης-Χαραλαμπίδου: Η κοινή βραδινή έξοδος


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top