ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Αθηνά Οικονομάκου.


Η όμορφη ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε μέσα από την καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την καθημερινότητα με τον μικρό Μάξιμο ενώ αποκάλυψε τι είδους μπαμπάς είναι ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος.

Η στιγμή που απολαμβάνεις περισσότερο με τον μικρό;
«Το βράδυ, όταν τον κάνω μπάνιο, τον ταΐζω στην αγκαλιά μου και τον κοιμίζω. Είναι η πιο σημαντική μας στιγμή»

Ο Φίλιππος τι είδους μπαμπάς είναι;
«Ο καλύτερος του κόσμου! Τουλάχιστον, στα μάτια μου».

Σε βοηθάει με το μωρό ή έχει μια πιο παρατηρητική στάση;
«Ο Φίλιππος δεν είναι πολλές ώρες στο σπίτι, ωστόσο, τις ώρες που είναι εδώ είναι αφοσιωμένος στο παιδί και κατ’ επέκταση και σε μένα. Είναι ένας πολύ δοτικός μπαμπάς, έχει τρομερή σύνδεση με το παιδί. Είμαι πολύ περήφανη για το πώς έχει καταφέρει να είναι ως μπαμπάς. Ο μικρός τού έχει αδυναμία και χαίρομαι πολύ τη σχέση τους. Άσε που αν χρειαστεί μπορώ να τους αφήσω μια ολόκληρη ημέρα μαζί χωρίς να έχω καμία ανησυχία. Στην καθημερινότητα, σε πρακτικά θέματα, δεν προλαβαίνει να με βοηθήσει, λόγω φόρτου εργασίας. Τα Σαββατοκύριακα, όμως, είμαστε οι τρεις μας και μοιραζόμαστε και τις δουλειές και τις ευθύνες του μωρού», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top