ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μετάφραση από true.gr Μία ομάδα γυναικών στην Βραζιλία άκουσαν αδύναμα κλάματα να
έρχονται από έναν θάμνο. Έτσι, έριξαν μια ματιά ενώ περίμεναν να βρουν κουτάβια. Όταν κοίταξαν όμως είδαν την σοκαριστική αλήθεια – ήταν εγκαταλειμμένα νεογέννητα δίδυμα!

Σε μία πράξη απελπισίας, η μητέρα τους τα είχε πετάξει στον θάμνο. Θα είχαν βρει σίγουρο θάνατο αν δεν τα είχε βρει η ομάδα γυναικών την σωστή στιγμή!

«Νόμιζα πως ήταν κουτάβια αλλά όταν κοίταξα μέσα στον θάμνο κατάλαβα πως ήταν δύο μωράκια,» είπε η μία από τις γυναίκες που έκαναν την ανακάλυψη.

Τα μωράκια ήταν στο έδαφος ενώ είχαν ακόμα τους ομφάλιους λώρους τους κολλημένους πάνω τους. Η αστυνομία ερευνάει την υπόθεση και πιστεύει πως κάποιος σταμάτησε με ένα λευκό βαν, άφησε τα μωρά αμέσως μετά την γέννησή τους και μετά εξαφανίστηκε.


Το ένα από τα μωρά ζύγιζε 2,7 κιλά ενώ το άλλο λίγο περισσότερο από 1,35 κιλά.

Είναι τρομακτικό αν σκεφτούμε τι θα είχαν απογίνει τα κοpίτσια εάν δεν τα είχαν βρει εγκαίρως.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί καθάρισαν τα κοpίτσια και τα εξέτασαν. Ήταν σε σταθερή κατάσταση – κάτι που θεωρήθηκε θαύμα λόγω των συνθηκών!

Το ένα το κοpίτσι το ονόμασαν Eloa που σημαίνει «Θεός» και το άλλο Heloisa, που σημαίνει «Πολεμίστρια.»


Το ιατρικό προσωπικό θα φροντίσει τα εγκαταλειμμένα νεογέννητα δίδυμα μέχρι να πάρουν αρκετό βάρος και μετά θα δοθούν για υιοθεσία. Παρά το δύσκολο ξεκίνημά τους, δεν αμφιβάλουμε πως ο Θεός έχει μεγάλα σχέδια γι’αυτά τα δυνατά κοpίτσια!


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top