ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Ο ύπνος είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια μέσα στη μέρα μας. Μας ξεκουράζει, μα γεμίζει τις μπαταρίες και πολλές φορές μας βοηθάει να
λύνουμε προβλήματα πιο εύκολα. Το καλοκαίρι βέβαια, ο ύπνος μπορεί να γίνει το πιο σκληρό βασανιστήριο. Έρευνες έχουν δείξει ότι το να κοιμάσαι γυμνή μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στον οργανισμό σου.
Παρακάτω θα βρεις 5 λόγους για να κοιμάσαι γυμνή κάθε μέρα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι ευκολότερο, μιας και απλά βγάζεις τα ρούχα σου και πέφτεις για ύπνο, ή γιατί το καλοκαίρι δε θα ιδρώνεις τόσο όσο με τις πυτζάμες. Θα δεις ότι τα πλεονεκτήματα του να κοιμάσαι γυμνή είναι πολύ βασικότερα από ότι θα φανταζόσουν. Δες επίσης τους 4 λόγους που θα πρέπει να κάνεις διαλείμματα για ύπνο!

Γιατί είναι καλό να κοιμάσαι γυμνή


Σου δίνει αίσθηση ελευθερίας και χαράς

chamogelasti kopela sto krevati
Σκέψου μόνο την αίσθηση των σεντονιών πάνω σου. Ούτε πυτζάμες, ούτε εσώρουχα. Η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας. Δεν έχεις τίποτα που να σε “περιορίζει” ή να σε ενοχλεί κατά τη διάρκεια του ύπνου σου. Μόνο η σκέψη είναι υπέροχη. Φαντάσου στην πραγματικότητα πόσο μεγαλύτερη αίσθηση ευφορίας θα σου φέρει. Δοκίμασε το μια φορά και θα με θυμηθείς.

Ο ύπνος είναι πιο εύκολος

ginaika koimatai
Ακριβώς επειδή δεν έχει ρούχα να σε στενεύουν ή να σε πνίγουν- άπειρες φορές το παθαίνω με μπλουζάκια- ο ύπνος γίνεται ευκολότερος. Δε θα ξυπνάς μέσα στη νύχτα γιατί σηκώθηκε το μπατζάκι σου και κρύωσε το πόδι σου. Γενικότερα, όταν κοιμάσαι γυμνή δεν έχεις κάτι που να διακόψει τη ροή του ύπνου σου.

Αναπνέει το δέρμα

gimni kopela sto krevati
Από τα πιο σημαντικά για την υγεία σου πλεονεκτήματα είναι ότι αναπνέει το δέρμα σου όταν κοιμάσαι γυμνή. Ο ύπνος είναι η καλύτερη σου ευκαιρία να αφήσεις για λίγο το δέρμα σου ελεύθερο να αναπνεύσει και να ανοίξουν οι πόροι, γιατί μέσα στη μέρα με τα ρούχα και τα σουτιέν απλά δε βοηθούν το δέρμα σου. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να αποφύγεις και πιθανές δερματοπάθειες.

Μειώνει τα επίπεδα άγχους

kopela koimatai gimni
Όταν κοιμόμαστε παράγουμε μια ορμόνη, την κορτιζόλη. Η κορτιζόλη είναι μια ορμόνη που όσο πιο χαμηλή είναι, τόσο χαμηλότερα είναι και τα επίπεδα άγχους μας. Εάν κοιμάσαι γυμνή ο οργανισμός σου μπορεί να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία σώματος όσο κοιμάσαι, διατηρώντας τα επίπεδα κορτιζόλης χαμηλά. Πολλές φορές όταν κοιμόμαστε με πυτζάμες φέρνουμε το σώμα μας σε θερμοκρασίες πολύ ζεστές με αποτέλεσμα τα επίπεδα κορτιζόλης να αυξάνονται και μαζί της και το άγχος μας, η τάση για λιπαρό φαγητό και κατά συνέπεια έρχονται και τα περιττά κιλά.

Κάνει καλό στη seχουαλική σου ζωή

podia panw apo ta skepasmata
Η επαφή δέρμα-δέρμα με τον σύντροφο σου όταν κοιμάστε μπορεί να αποτελέσει θετικός παράγοντας τόσο στην σχέση σας όσο και στην seχουαλική σας ζωή. Η επαφή σας είναι άμεση και ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι όσο κοιμάστε επικοινωνούν τα σώματα σας. Ελευθερώνονται ορμόνες που σας κάνουν να νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη οικειότητα και αγάπη μεταξύ σας. Και για το ρομαντικό της υπόθεσης, έχω να σου πω ότι είναι η πιο γλυκιά αγκαλιά που μπορείς να έχεις για να κοιμηθείς.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top