ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Τα γυναικεία εσώρουχα Intimissimi ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τον άκρως αισθησιaκό σχεδιασμό τους. Αυτά τα δύο στοιχεία έχουν κάνει ήδη την νέα collection της εταιρεία για το καλοκαίρι 2018 να βρίσκεται μέσα στις πρώτες μας επιλογές.

Όλα τα κομμάτια της συγκεκριμένης συλλογής εσωρούχων έχουν την θηλυκή, την ρομαντική αλλά και την παιχνιδιάρικη πλευρά τους, πράγμα που τα κάνει αυτομάτως απίστευτα φινετσάτα και glamorous. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητες. Αν λοιπόν δεν έχεις ενημερωθεί ακόμη για τα σετάκια που έχει κυκλοφορήσει η Intimissimi ήρθε η ώρα να ρίξεις μια ματιά!

Collection γυναικείων εσωρούχων Intimissimi για το Καλοκαίρι 2018!


Δαντελωτά σουτιέν Intimissimi 2018

fouksia soutien mikro stithos galazio soutien crop top gynaikeia esorouxa intimissimi 2018 kalokairina esorouxa intimissimi 2018 leuko soutien dantela mauro danteloto soutien nyfika esorouxa intimissimi romantika esorouxa 2018 ediva.gr roz soutien dantela roz soutien intimissimi strapless soutien kentimata
Η ιδιαιτερότητα που έχουν τα δαντελωτά σουτιέν της κολεξιόν είναι ότι πολλά από αυτά μπορούν κάλλιστα να φορεθούν και ως crop tops ή ακόμη και με ένα ανοιχτό πουκάμισο το οποίο θα έχει κουμπωμένα μόνο τα τελευταία του κουμπιά. Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα για τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, καθώς είναι αδύνατον να καταλάβει κάποιος ότι δεν φοράς κάτι περισσότερο από το σουτιέν σου.
Ειδικά τα halter κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν άψογα με ένα σακάκι και να κάνουν την εμφάνιση σου απίστευτα στυλάτη και seχy! Δες ακόμη 5 συμβουλές για να βρεις το σωστό σουτιέν!

Καλοκαιρινά Push-up σουτιέν Intimissimi 2018

aspra soutien kalokairi 2018 kalokairina gynaikeia esorouxa 2018 mpez push up soutien mple soutien b push up soutien c saten soutien kalokairi 2018 soutien intimissimi kalokairi 2018
Αν είσαι από τις γυναίκες που λατρεύουν να τονίζουν το στήθος τους και θέλεις να το κάνεις να μοιάζει λίγο πιο ανορθωμένο από ότι είναι δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα push up σουτιέν. Και εδώ υπάρχουν αρκετά σχέδια και χρώματα. Ενώ τα υλικά ανάμεσα από τα οποία καλείσαι να επιλέξεις είναι η δαντέλα, το σατέν και το λάτεξ, το οποίο αγκαλιάζει ακόμη πιο όμορφα το στήθος.

Strapless σουτιέν Intimissimi 2018

collection intimissimi 2018 esorouxa anoiksi kalokairi 2018 gynaikeia esorouxa gamos 2018 leuko soutien strapless forema mauro strapless soutien ediva.gr strapless soutien dantela
Οι μπλούζες με έξω τους ώμους είναι για ακόμη μία φορά στην μόδα. Το ιδανικό όμως για να τις φορέσεις είναι να διαλέξεις ένα στράπλες σουτιέν, ώστε να μην φαίνονται οι τιράντες.
Σίγουρα όμως έχεις μια μικρή ανησυχία για το αν θα είναι σταθερά και αν θα κρατάνε καλά το στήθος σου. Οφείλω όμως να σου πω ότι το πίσω μέρος των σουτιέν είναι αρκετά φαρδύ ώστε να μην κατεβαίνει. Δες ακόμη Τα νέα trends στα γυναικεία ρούχα για το καλοκαίρι 2018!

Τρίγωνα σουτιέν για το καλοκαίρι 2018

athlitika soutien 2018 ediva.gr emprime trigono soutien soutien exoplato forema soutien lepti tiranta soutien trigono ediva.gr women bras intimissimi 2018
Τα τρίγωνα σουτιέν είτε θα έχουν λεπτή τιράντα είτε θα είναι halter, τα οποία ενδείκνυνται για ένα εξώπλατο φόρεμα. Είθισται να λέμε ότι κάνουν μόνο για γυναίκες με αρκετά μικρό στήθος, αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα, μιας και όπως μπορείς να δεις και μόνη σου, βγαίνουν και σε C cup για λίγο μεγαλύτερο στήθος. Δες ακόμη 5 Σουτιέν για εξώπλατα φορέματα!
Όλα αυτά τα κομμάτια υπάρχουν σε αρκετά διαφορετικά χρώματα και φυσικά συνοδεύονται από το ανάλογο σλιπάκι ή brazil.

Γυναικεία σλιπάκια, brazilian και string από την Intimissimi για το 2018!

brazilian dantela ediva.gr elastika gunaikeia esorouxa fouksia brazil 2018 gkri gynaikeio mpokseraki gynaikeio slipaki dantela high waisted women knickers leuka psilomesa esorouxa leuko brazilian dantela maura gunaikeia slipakia mple brazilian intimissimislipaki kalupsi koiliasstring esorouxa intimissimi
Ανάλογα με το ποιο σουτιέν θα επιλέξεις μπορείς να βρεις και το αντίστοιχο βρακάκι. Και εδώ η ποικιλία είναι μεγάλη, με δαντελωτά brazil, ψηλόμεσα μποξεράκια ή αλλιώς knickers, κλασικά σλιπάκια, αλλά και στρινγκ.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top