ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το ιδανικό ανδρικό πουκάμισο για αυτό το σκοπό είναι κάποιο με χαμηλό ή με καθόλου γιακά, αλλά υπάρχει και το γιλέκο που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τη γραβάτα με μοναδικό τρόπο. Ακόμα το σακάκι είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ντυθείς καλά ,χωρίς να χρειάζεσαι πολλά επιπλέον αξεσουάρ.

Φόρεσε το αγαπημένο σου πουκάμισο χωρίς γραβάτα!


1) Πουκάμισο χωρίς γιακά

Ένα πουκάμισο χωρίς γιακά, είναι εξαιρετικά μοντέρνο με νεανική διάθεση. Μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό ή γαλάζιο που είναι διαχρονικά χρώματα και ταιριάζουν με όλους τους χρωματισμούς των παντελονιών. Εδώ δεν ταιριάζει η γραβάτα, αλλά σίγουρα θα είσαι από τους πιο καλοντυμένους και κομψούς της παρέας σου.

2) Γιλέκο

Το γιλέκο είναι ένα εξαιρετικά κομψό και φινετσάτο ρούχο που ταιριάζει σε πολλούς άντρες. Μπορείς να επιλέξεις ένα χρώμα που ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρούχα σου, ή να αγοράσεις κάποιο μπλε ή μαύρο που συνδυάζεται εύκολα. Μπορείς να δεις επίσης 6 Πουκάμισα που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του!

3) Πουκάμισο με χαμηλό γιακά

Το πουκάμισο με χαμηλό γιακά είναι γοητευτικό και άκρως μοντέρνο. Το λευκό είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και μπορείς να τ φορέσεις μόνο του ή με κάποιο σακάκι. Ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σίγουρα θα αναδείξει όλο το ντύσιμό σου με μοναδικό τρόπο.

4) Με σακάκι

Μπορείς να αποφύγεις την γραβάτα, επιλέγοντας να φορέσεις ένα σακάκι με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι. Έτσι θα είσαι καλοντυμένος και κομψός χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να προσθέσεις κάτι άλλο. Μπορείς να δεις εδώ 11 Υπέροχα ανδρικά κοστούμια για φέτος το καλοκαίρι!
Αν προτιμάς να ντυθείς επίσημα χωρίς γραβάτα, αυτοί οι έξυπνοι τέσσερις τρόποι σίγουρα θα σε αποζημιώσουν, αφού θα σου χαρίσουν ένα μοντέρνο και απίστευτα κομψό ντύσιμο για κάθε περίσταση.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top