ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
apolia varous tipsΗ διατροφή είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για να χάσεις ή να διατηρήσεις τα κιλά σου. Πρέπει να έχεις μια ισορροπημένη διατροφή και να κάνεις την σωστή κατανάλωση. Οποιαδήποτε τροφή σε υπερβολικό βαθμό μπορεί να σε βγάλει από τον στόχο σου. Δεν γίνεται όμως να τρως τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Γι αυτό χρειάζεσαι μια ποικιλία τροφίμων στην διατροφή σου. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια φαγητά που είναι πιο νόστιμα και μας αρέσουν περισσότερο. Γι αυτό θα σου προτείνω 5 φαγητά με υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης, βιταμίνες και μέταλλα. Οι θερμίδες τους είναι ιδιαίτερα χαμηλές ή έχουν την ιδανική αναλογία. Αν ξεκινήσεις να βάζεις αυτά τα 5 φαγητά στην διατροφή σου να είσαι σίγουρος ότι το βάρος σου δε θα αυξηθεί, εφόσον καταναλώνονται σε φυσιολογικές μερίδες.

5 Τρόφιμα που θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά!


Αυγά

diatrofi geumata
Τα αυγά είναι πλούσια σε βιταμίνες που είναι σημαντικά για τον οργανισμό σου αλλά και την διατροφή σου. Το κάθε αυτό έχει 70 θερμίδες, 6 γραμμάρια πρωτεΐνης και 5 γραμμάρια λίπους. Τα βραστά αυγά είναι από τα καλύτερα φαγητά που μπορείς να καταναλώσεις όσο αφορά την υγεία καθώς δεν έχει περιττό λίπος ή υδατάνθρακες.

Βοδινό κρέας

diatrofi proteini the-man.gr
Μπορεί να έχεις ακούσει από πολλούς ότι όλα τα κόκκινα κρέατα δεν κάνει καλό στην υγεία μας. Το βοδινό κρέας όμως περιέχει λιγότερα κορεσμένα λιπαρά από άλλα κρέατα. Επίσης, είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, σιδήρου και άλλων βιταμινών όπως και λιπαρό οξύ που έχει αντικαρκινικές ιδιότητες. Το άπαχο βόειο κρέας μπορείς να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρδιακών νοσημάτων.

Σέλινο

antioksidotikes trofes
Το σέλινο έχει πολύ λίγες θερμίδες σε σχέση με την περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και βιταμίνη Κ. Ένα φλιτζάνι σέλινο περιέχει μόνο 16 θερμίδες. Αυτό το καθιστά ιδανικό για να μπορείς να φας όσο θέλεις χωρίς να έχεις φόβο να πάρεις βάρος. Μπορείς επίσης να το συνδυάσει με χούμους για ένα ολοκληρωμένο σνακ. Δες ακόμη 5 Λαχανικά με πρωτεΐνες που δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου!

Σολομός

solomos ugeia
Ο σολομός έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα Ω-3, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Μπορεί η τιμή του να είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά είναι καλό να τρως όποτε σου δίνεται η δυνατότητα. Δε θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος εκτός αν αποτελεί ένα μέρος της διατροφής σου με μειωμένε θερμίδες και τακτική άσκηση. Η περιεκτικότητά σου σε Ω-3 όμως μπορούν αν σε βοηθήσουν στην απώλεια βάρους.

Σπανάκι

Το σπανάκι έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και έχει απίστευτα χαμηλές θερμίδες αλλά και θρεπτικά συστατικά. Έχει περισσότερη πρωτεΐνη από τα περισσότερα λαχανικά και είναι πολύ καλό για την υγεία αλλά και την διατήρηση του βάρους. Το σπανάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει μια πολύ νόστιμη σαλάτα.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top