ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Όσον αφορά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας, η εγκυμοσύνη σίγουρα είναι στις top στιγμές της ζωής της. Θα σου δείξω ποια ρούχα εγκυμοσύνης είναι τα ιδανικά, για να αισθάνεσαι όμορφη και
παράλληλα να νιώθεις την απαραίτητη άνεση και κομψότητα που αρμόζει σε κάθε γυναίκα.
Οι φαρδιές μπλούζες και τα παντελόνια εγκυμοσύνης δεν είναι τα μόνα ρούχα που θα σε βοηθήσουν να πηγαίνεις με άνεση στις εξόδους σου. Υπάρχουν πολλά ακόμη ρούχα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και τα οποία θα σου δείξω παρακάτω, για να διαλέξεις τα κατάλληλα για εσένα.

Ποια είναι τα κατάλληλα ρούχα εγκυμοσύνης για άνεση και κομψότητα!


Φορέματα εγκυμοσύνης

prasino episimo forema egkimosinis galazio kompso forema egkimosinis leuko konto forema egkimosinis
Τα φορέματα είναι must την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς με το μάκρος τους και την συνήθως αεράτη γραμμή τους χαρίζουν φινέτσα και στυλ σε κάθε γυναίκα.

Κολάν

mauro kolan egkumosinis mauro kolan egkimosinisgri kolan egkimosinis
Τα κολάν θα γίνουν από τα αγαπημένα σου ρούχα την περίοδο αυτή, καθώς η ελαστικότητά τους θα σου φανεί σωτήρια όπως και επίσης ο τέλειος συνδυασμός που κάνουν με τις μακριές φαρδιές μπλούζες ή τα μπλουζοφορέματα.

Μακριές μπλούζες

makria mplouza rige gia egkious
Οι μακριές μπλούζες κόβουν από την κοιλιά και σου δίνουν ένα κομψό αέρα που κάθε γυναίκα λατρεύει. Ήρθε ο καιρός να επιλέξεις φούτερ, μακριά μπλουζάκια και μπλούζες με άνετη εφαρμογή και μάκρος, καθώς δείχνουν πολύ όμορφα και σικάτα σε κάθε σωματότυπο.

Τζάκετ

sakaki gia rouxa egkumosinis jean tzaket egkumosinis dermatino tzaket gia egkumosini tzin anoikto mpoufan egkumosinis
Τα τζάκετ είναι ιδανικά για κάθε εποχή και σίγουρα θα σε βοηθήσουν να δείχνεις πάντα κομψή και μοδάτη. Επίλεξε ένα τζιν μπουφάν που επιστρέφει στη μόδα, για πιο casual εμφανίσεις. Μια ζακέτα ή ένα σακάκι είναι τέλεια για πιο επίσημες εξόδους.

Κιμονό

floral galazio kimono gia egkumosini emrpime floral kimono egkumosinis floral kimono gia egkumosini
Το κιμονό είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε γυναίκα. Σαν ρούχο εγκυμοσύνης θα σου προσφέρει άνεση, κομψότητα και στυλ. Επίλεξε ένα, με άνετη γραμμή και σίγουρα θα είσαι από τις πιο καλοντυμένες εγκυμονούσες στον κύκλο σου.

Πουκάμισα

karo poukamiso gia egkio poukamiso rige makri gia ekguo jean poukamisa gia egkuo
Τα μακριά πουκάμισα ή οι πουκαμίσες, είναι ιδιαίτερα μοντέρνα και μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά μπλουζάκια που αγαπάς και σου ταιριάζουν. Φόρεσε τα ως πανωφόρι ή ως κύριο ρούχο και εντυπωσίασε με το ανάλαφρο και όμορφο στυλ σου.
Τα ρούχα εγκυμοσύνης δεν χρειάζεται να είναι άνοστα και απλά. Μπορείς να επιλέξεις έντονα σχέδια και υφάσματα που αγαπάς και να είσαι πάντα κομψή και γοητευτική.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top