ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Δεν είναι εύκολο να προκαλούμε το ενδιαφέρον σε έναν κόσμο που όλο αλλάζει. Οι
ενδιαφέρουσες γυναίκες δεν γίνονται ποτέ βαρετές. Προκαλούν τον θαυμασμό και ο περίγυρος τους αποζητά την φιλία και την παρέα τους. Επίσης είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους άντρες.
Οι άντρες τις προτιμούν γιατί η ενέργεια αυτών τους είναι μοναδική. Για παράδειγμα μπορεί να κάνουν μία βαρετή δουλειά αλλά να εξερευνούν τον κόσμο. Άλλες είναι απλές νοικοκυρές και μελετούν αστρονομία. Όπως και να έχει όλες τους έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, άποψη και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πουν.

Συνήθειες που έχουν οι πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες!


Παθιάζονται με ότι τους αρέσει

hobby endiaferonta
Αν και δεν είναι συνηθισμένο κάποιος να τα παρατάει όλα και να πηγαίνει στην άλλη άκρη του κόσμου για να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, οι πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες δεν θα συμβιβάζονταν με τίποτα λιγότερο. Θα ακολουθούσαν το πάθος τους παντού χωρίς να διστάσουν.

 Δοκιμάζουν καινούρια πράγματα

sky diving
Πολλοί επιστήμονες ισχυρίζονται πώς αν ασχολούμαστε με καινούρια πράγματα δραστηριοποιούνται νευρώνες του εγκεφάλου που έχουν να κάνουν με τη δημιουργικότητα. Ακόμα κι αν οι νέες δραστηριότητες δεν τους ταιριάζουν στην αρχή, οι ενδιαφέρουσες γυναίκες θα τις φέρουν εις πέρας γιατί έτσι νιώθουν ευτυχία! Έτσι αποκτούν θετική ενέργεια που μεταδίδεται και στους γύρω τους. Δες επίσης 6 Τρόποι για να τονώσεις το μυαλό σου!

Δεν κρύβουν τις παραξενιές τους

gynaikeies paraksenies
Όταν οι πιο πολλές γυναίκες προσπαθούμε να κρύψουμε τις παραξενιές μας για να ταιριάζουμε με το κοινωνικό σύνολο, οι πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Κι αυτή η συνήθεια τις κάνει να προκαλούν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον στους άλλους.

Ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι

endiaferouses gynaikes
Ο δρόμος προς την επιτυχία ή την αποτυχία δεν είναι ένας. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως κάνουν τα ίδια πράγματα για να φτάσουν τους στόχους τους. Οι πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες καινοτομούν ακόμα και στον τρόπο που επιλέγουν για να φτάσουν τους στόχους τους.

Δεν είναι εγωκεντρικές

oprah winfrey
Η Oprah Winfrey είναι μία από τις διασημότερες παρουσιάστριες του κόσμου. Σε ομιλία της στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ είχε μιλήσει για το κλειδί της επιτυχίας της. Αποκάλυψε πώς οι σωστές αποφάσεις που πήρε στην καριέρα της δεν βασίστηκαν στον εγωισμό αλλά στο ένστικτο της. Άκουσε τις αξίες και τους πραγματικούς στόχους της και δεν ανησύχησε για την εικόνα της ούτε μια στιγμή. Στην καριέρα της απολύθηκε και παραιτήθηκε πολλές φορές μέχρι να βρει αυτό που έψαχνε. Η Όπρα πλέον έχει τόσο μεγάλη αποδοχή, που έχει ανακηρυχθεί η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο! Δες επίσης 5 Τρόποι να γίνεις πιο ελκυστική στους άλλους!

Μαθαίνουν συνεχώς

gnwsh mathish
Για τις ενδιαφέρουσες γυναίκες δεν υπάρχουν όρια στην μάθηση. Η δίψα τους για νέες γνώσεις τις κάνει να βρίσκονται πάντα μέσα στα πράγματα είτε είναι μεγάλες είτε μικρές σε ηλικία. Αυτή η συνήθεια είναι και ένδειξη υψηλής νοημοσύνης που σε συζητήσεις θα τις κάνει ακόμα πιο δημοφιλείς.

Επικοινωνούν και μοιράζονται

epikoinwnia syzhthsh
Οι εμπειρίες των γυναικών αυτών είναι μοναδικές και τις μοιράζονται! Θέλουν να αναλύουν όσα ζουν με τους συνομιλητές τους και ενδιαφέρονται πολύ και για τις εμπειρίες που μοιράζονται οι άλλοι μαζί τους.

Δεν ανησυχούν για τη γνώμη των άλλων

aytoektimhsh aytosebasmos
Οι ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι αληθινές. Δείχνουν τις παραξενιές τους και μοιράζονται τις εμπειρίες τους με τους άλλους. Όπως συμβαίνει σε όλες μας έτσι και σε εκείνες, θα έχουν ακούσει άσχημες γνώμες από ορισμένους ανθρώπους. Όμως μία γνώμη δεν τις εμποδίζει από το να είναι ο εαυτός τους. Είναι αυθεντικές και έχουν μία πηγαία αυτοεκτίμηση με την οποία πετυχαίνουν πάντα.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top