ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
sex apolayshΉρθε η στιγμή που περίμενες μετά από αρκετά ραντεβού και ψήσιμο, και θέλεις όλα να είναι τέλεια! Η εντύπωση που αφήνεις σε αυτές τις περιπτώσεις μετράει πολύ άλλωστε. Οι γυναίκες στο κρεβάτι θέλουν να ακούσουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα κι ας είναι όλες ξεχωριστές!

Για να μην μπερδευτείς λοιπόν και πεις τα λάθος πράγματα, ειδικοί στα ραντεβού προτείνουν κάποιες λέξεις κλειδιά που θα κάνουν την κοπέλα σου πολύ ευτυχισμένη. Αν η κοπέλα σου είναι χαρούμενη σίγουρα θα χαρείς και εσύ, ίσως και περισσότερο.

Όλα όσα θέλουν να ακούσουν οι γυναίκες στο κρεβάτι!

1. «Ναι!»

sex apolaysh

Μία τόσο μικρή λέξη μπορεί να δείξει πολύ μεγάλη σιγουριά την κρίσιμη ώρα. Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση του άντρα είναι το κλειδί για την ικανοποίηση μιας γυναίκας. Αν λες λοιπόν «ναι» κάθε φορά που δείχνει και εκείνη να απολαμβάνει αυτό που κάνετε, είναι σαν να την παρακινείς να αφεθεί στην απόλαυση. Δες επίσης Τι χρειάζεται η γυναίκα όταν βρίσκεστε μαζί σε τρυφερές στιγμές!

2. «Είναι σφικτό!»

gynaikeios orgasmos
Με αυτή τη φράση την ώρα που είσαι μέσα, κάνεις την γυναίκα να αισθάνεται ότι είσαι για εκείνη ένας μοναδικός εραστής. Παράλληλα δίνεις την εντύπωση ότι απολαμβάνεις έντονα το κορμί της. Είναι μία φράση με μεγάλη δύναμη την ώρα του σεx γιατί διώχνει τις όποιες ανασφάλειες από τη σύντροφο σου.

3. «Είσαι υγρή!»

erwtikh epithymia
Για τους άντρες είναι δύσκολο να κρύψουν το γεγονός ότι έχουν ανάψει. Οι γυναίκες είναι πιο πολύπλοκα πλάσματα. Με τη φράση «είσαι υγρή» το γυναικείο σώμα θα αντιδράσει όπως ακριβώς θες! Δες επίσης 6 Πράγματα που θα τονώσουν την εpωτική διάθεση της συντρόφου σου!

4. Το όνομα της

female orgasm
Η γυναικεία διέγερση είναι ναρκισσιστική. Μία γυναίκα για να αφεθεί ολοκληρωτικά πρέπει να νιώθει ότι της ανήκεις και σου ανήκει. Ακούγοντας το όνομα της η διαδικασία γίνεται πιο προσωπική για εκείνη. Θα νιώσει πώς αυτό που έχετε δεν είναι κάτι τυχαίο.

5. «Σε θέλω»

sexualikh diegersh
Η κοπέλα σου θέλει να ξέρει ότι την θες. Δείξε της πόσο σου αρέσει ψιθυρίζοντας της ότι την θες όταν κάνετε seχ. Κάνε τη να νιώσει επιθυμητή και δεν θα χάσεις!

6. «Σε χρειάζομαι»

erwtas sxeseis
Μπορεί όντως να μην φαντάζεσαι τη ζωή σου χώρια της, αλλά όταν έρθετε πιο κοντά πες της αυτή τη φράση για να αισθανθεί ότι είσαι τρελός για εκείνη. Με αυτό τον τρόπο μιλάς στις ερωτικές της επιθυμίες και μπορεί να πετύχεις μία αμοιβαία απόλαυση.

7. Παρότρυνε την να τελειώσει

gynaikes sto krebati
Όπως με τη φράση «είσαι υγρή», έτσι και εδώ λέγοντας στην κοπέλα σου να τελειώσει κάνεις ένα κλικ στο σώμα και τον εγκέφαλο της. Έρευνα του περιοδικού «Sexuality & Culture» υποστηρίζει ότι παροτρύνοντας την γυναίκα να τελειώσει, αυτόματα δημιουργείς επιθυμία, απόλαυση, κορύφωση και την κάνεις να χάνει τον έλεγχο.

8. «Σ’αγαπώ»

agaph erwtas
Οι γυναίκες στο κρεβάτι δεν θέλουν μόνο το καθαρά ερωτικό κομμάτι αλλά και το συναισθηματικό. Το σ’αγαπώ βέβαια, δεν ενδείκνυται για όλες τις περιπτώσεις. Αν για παράδειγμα το πεις σε μία κοπέλα που βρίσκεστε για μικρό διάστημα, θα έχεις μάλλον άσχημα αποτελέσματα. Σε μία γυναίκα όμως που γνωρίζεις καλά και της έχεις ήδη μιλήσει για τα συναισθήματα σου, με το «σ’αγαπώ» σου όταν έρχεστε κοντά θα είναι ευτυχισμένη. Και όταν ένας άντρας κάνει ευτυχισμένη μία γυναίκα, γίνεται ευτυχισμένος και ο ίδιος.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top