ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Η μόδα κάνει κύκλο και αυτό αυτό τόσο τη μόδα στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ. Μια
πολυαγαπημένη τάση από τα παλιά έχει επιστρέψει, λοιπόν, και έχει γίνει χαμός. Ο λόγος για τα scrunchies,τα μεγάλα και ιδιαίτερα τύπου λαστιχάκια. Από εκεί που τα είχαν βάλει τελείως στην άκρη χαρακτηρίζοντας τα κακόγουστα και παλιομοδίτικα, είναι και πάλι εδώ. Μπορεί να μην τα πρόλαβες όσο ήσουν μικρή, αλλά θα σου δείξω παρακάτω 8 τρόπους να φορέσεις ένα scrunchie!
Τα scrunchies τα έχουμε ήδη δει να τα φοράνε όλα τα μοντέλα τόσο στις πασαρέλες, όσο και στην προσωπική τους ζωή. Είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για το μπουντουάρ σου μιας και κρατάει τα μαλλιά σου σταθερά, χαρίζοντας τους στυλ και επίσης μπορείς να τα φοράς και στο χέρι σου σαν ένα όμορφο βραχιόλι. Πίστεψε με μόλις δοκιμάσεις να φορέσεις ένα για πρώτη φορά, θα γίνει το αγαπημένο σου go-to αξεσουάρ. Πάμε να δούμε πως μπορείς να φορέσεις ένα scrunchie. Δες επίσης: 10 Μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για το 2018!

Πως να φορέσεις ένα scrunchie

Κοτσίδα

kotsida me moustardi scrunchie galliki pleksouda me scrunchie
Ο πιο κλασικός τρόπος που μπορείς να φορέσεις το scrunchie σου είναι η κοτσίδα. Είτε σε ψηλή αλογοουρά, είτε σε χαμηλή, είτε συνδυασμός μισής γαλλικής πλεξούδας και κοτσίδας. Μην ξεχνάς πως φοράς στα μαλλιά σου ένα αξεσουάρ και όχι ένα απλό λαστιχάκι οπότε δε μπορείς με τίποτα να το χρησιμοποιήσεις για να δέσεις χαμηλά μια πλεξούδα.

Χαμηλός κότσος

ballarina bun
Θες να πας γυμναστήριο ή για ψώνια και να δέσεις τα μαλλιά σου όπως όπως αλλά χωρίς να χρειάζεται να διορθώνεις όλη την ώρα το λαστιχάκι. Πάρε ένα scrunchie, δέσε τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό κότσο- τύπου κότσο μπαλαρίνας- και είσαι πανέτοιμη. Θα στηρίξει όλα τα μαλλιά σου και θα δείχνει τόσο στιλάτο, οπότε δε θα φαίνεσαι ατημέλητη.

Ψηλός κότσος με μισά μαλλιά πάνω

misa mallia, psilos kotsos
Girly και γεμάτη διάθεση επιλογή. Πάρε τα μισά σου μαλλιά και κάνε έναν ψηλό κότσο. Είναι ιδανικό αν στη δουλειά που κάνεις δε θέλεις να πέφτουν τα μαλλιά σου στα μάτια, αλλά ταυτόχρονα λατρεύεις και το καλό στυλ. Τέλος, είναι ένα απίθανο καθημερινό χτένισμα για καθημερινές εξόδους.

Κοτσίδα στο πλάι

pleksouda piasmeni sto plai
Κοτσίδα στο πλάι ή και κάποιο χτένισμα με πλεξούδα που να τελειώνεις σε έναν messy κότσο. Είτε επιλέξεις να κάνεις μια ψηλή πλαϊνή κοτσίδα, είτε μια χαμηλή αλογοουρά στο πλάι, θα δείχνεις υπέροχη με το scrunchie σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα scrunchie με φιόγκο για να δώσεις πιο παιχνιδιάρικο look.

Μισά μαλλιά πάνω

misa mallia piasmena
Όλες οι γυναίκες λατρεύουμε ένα απλό half-up χτένισμα. Είναι θηλυκό, δεν έχουμε όλα τα μαλλιά μέσα στο πρόσωπο και ταυτόχρονα μπορούμε και αναδεικνύουμε και μισά από τα μαλλιά μας. Εννοείται πως μπορείς με το scrunchie σου να κάνεις έναν μίνι κότσο- αν δεν σου αρέσει και τόσο η πρόταση με τον ψηλό κότσο με τα μισά μαλλιά πάνω.

Ψηλός κότσος

psilos kotsos
Από τις αγαπημένες μου επιλογές είναι ο ψηλός κότσος, μιας και έχω μακρυά μαλλιά και ειδικά το καλοκαίρι δεν αντέχω με τίποτα να τα αφήνω κάτω. Κάνε τα μαλλιά σου σε έναν ψηλό κότσο και δέσε τα με ένα όμορφο και στιλάτο scrunchie. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο και τα μαλλιά σου θα δείχνουν υπέροχα.

Μικρά κοτσάκια

mikra kotsakia
Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις διαφορετικά και λίγο πιο εκκεντρικά looks μπορείς να δοκιμάσεις τα μικρά κοτσάκια. Είναι μια παραλλαγή από τον κλασικό κότσο ή τα αγαπημένα space buns που φέρνουν μια πιο κοριτσίστικη και παιχνιδιάρικη διάθεση!

Space buns

space buns
Για το τέλος άφησα τα space buns. Εννοείται πως είναι από τα χτενίσματα που ενδείκνυνται για να πειραματιστείς με τα scrunchies. Μια επιλογή άκρως καλοκαιρινή και δροσερή που είμαι σίγουρη ότι θα προτιμηθεί από όλες τις γυναίκες. Είσαι έτοιμη να πειραματιστείς με το scrunchie σου; Εγώ έχω ήδη ξεκινήσει!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top