ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το Survivor 2 ξεκινάει μιας και αύριο κάνει πρεμιέρα και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τι μας περιμένει τη δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού.



Οι ομάδες έχουν κλείσει όμως η παραγωγή περιμένει και νέους παίκτες τους οποίους δεν έχουν ανακοινώσει μιας και θέλουν να του κάνουν έκπληξη.

Το Youweekly.gr φυσικά χάλασε την έκπληξη που ήθελε να κάνει ο σταθμός στο κοινό και αυτή αφορούσε την συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα η παρουσιάστρια το ανακοίνωσε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, την ώρα που έμπαινε στο αεροπλάνο για Άγιο Δομινικο

Η έκπληξη όμως αυτή πέρασε και  είναι εδώ για να σας φέρει τα πάνω κάτω και να σας πει πως... δεν θα μπει μόνο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τώρα. Μαζί της στο ίδιο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο είναι και μία ακόμη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια η οποία θα μπει στο παιχνίδι.

Θέλετε να μάθετε ποια; Πολύ νόμιζαν ότι είναι η Μαριάντα Πιερίδη την οποία συνάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο αεροδρόμιο και θεώρησαν πως μπαίνει κι εκείνη μαζί της στο παιχνίδι...

Η αλήθεια είναι πως η Μαριάντα δεν πάει Αγιο Δομίνικο αλλά Βαρκελώνη και η συνάντηση του ήταν τυχαία!


Ποια μπαίνει όμως μαζί με τη Κωνσταντίνα; Σύμφωνα με πληροφορίες η συμμετοχή του Αγγελόπουλου στο Τατουάζ, έχει φέρει τα πάνω κάτω στην παραγωγή του Survivor μιας και θα είναι απέναντι.

Έτσι αποφάσισαν να κάνουν πρόταση σε μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια η οποία σκέφτεται σοβαρά να πει το "ναι" και να φύγει αν διευθετήσει τις υποχρεώσεις της! Ποια είναι; Θα σας δώσουμε μια μικρή περιγραφή πριν την αποκάλυψη... Έχει τατουάζ... έχει ωραίο κορμί... και τραγουδάει ελληνικά!

Οι ομάδες δεν έχουν ολοκληρωθεί και αυτό έχει γίνει επίτηδες από την παραγωγή για να το έχουν σαν έκπληξη στο κοινό! Την ίδια ώρα σας αποκάλυψε τα ονόματα 6 νέων παικτών που μπαίνουν στο ριάλιτι


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top