ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η ομάδα των »σαραντάρηδων»είναι αυτή που κερδίζει την μαχη για την απόκτηση του υπόλοιπου 50% της εταιρίας skroutz.gr.

Γιώργος Αυγουστίδης, Βασίλης Δήμος και Γιώργος Χατζηγεωργίου
θα κληθούν να δώσουν το πανάκριβο τίμημα των 10 εκατ. ευρώ, για να πάρουν πίσω τη… μισή «Σκρουτζ», που οι ίδιοι πούλησαν προ 12 ετών στην εισηγμένη Dionic έναντι 300.000 ευρώ.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Καρώνης  ( Viva.gr,) έχει μαζί του και fund DECA, του Δημήτρη Δασκαλόπουλου… και λίγο παρακάτω το τίμημα εκτόξευσε στα ύψη το 20% της οικογένειας Λάτση.
Το παρασκήνιο

Η  VIVA με συνεχείς αναπροσαρμογές τις οποίες και ακολουθούσε η τριάδα των ιδρυτών της «Σκρουτζ» έκανε τη μεγάλη «ρελάνς» των 10 εκατ. ευρώ. Η η τριανδρία αποφάσισε να ασκήσει το  δικαίωμα και να πάρει εκείνη το 50% της «Σκρουτζ». Αφού σε καμία περίπτωση δεν την ενδιαφέρει και δεν το σκέφτετε καν το ποσοστό να περάσει στον Καρώνη.
Ο Καρώνης θα βγεί εκτός παιχνιδιού όπως και να έχει.
Οι συνιδρυτές της «Σκρουτζ» έχουν δηλώσει ότι οι πηγές χρηματοδότησης, προέρχονται από τραπεζικό δανεισμό. Εαν όμως δεν λάβουν τον δανεισμό Κάτι που μένει να υλοποιηθεί σε  ανατρεπτικό ενδεχόμενο, η σκυτάλη της πώλησης θα περάσει στη Vivα.

Η αποτίμηση της εταιρείας διαμορφώνεται στα 20 εκατ. 23 φορές πάνω από τα λειτουργικά κέρδη και 36 φορές περισσότερα, από τα καθαρά κέρδη του 2016… σε επίπεδο εταιρίας και όχι ομίλου, ήταν 865.928 και 554.694 ευρώ αντίστοιχα, για την προπερσινή χρήση.

Πηγή 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top