ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Διαβεβαίωση Σπίρτζη ότι δεν θα τοποθετηθούν σταθμοί διοδίων σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη – Ωστόσο, με το νέο σύστημα ηλεκτρονικών διοδίων θα υπάρχει χρέωση – Ποιοι δεν θα πληρώνουν.


Για τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι δεν θα τοποθετηθούν διόδια στον Άγιο Στέφανο και τη Βαρυμπόμπη μίλησε σήμερα, Δευτέρα (22/01/2018) ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε θα υπάρχει χρέωση για τους διερχόμενους οδηγούς που δεν είναι κάτοικοι των όμορων περιοχών.

«Δεν θα μπουν μετωπικά και πλευρικά διόδια στην περιοχή» διεμήνυσε συγκεκριμένα ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στον ΑΝΤ 1.

Μάλιστα, χαρακτήρισε παράλογο το γεγονός να υπάρχουν στη συγκεκριμένη περιοχή διόδια και συμφώνησε απόλυτα με τους κατοίκους που αντιδρούν στην τοποθέτηση των σταθμών.

Ο υπουργός είπε ότι οι εξελίξεις αφορούν σε συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας έναντι της Ε.Ε. Για ζητήματα χρηματοδότησης, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα υπάρξουν ούτε μετωπικοί ούτε πλευρικοί σταθμοί.

Όμως, όπως είπε ο κ. Σπίρτζης, ενώ οι κάτοικοι Αφιδνών, Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού, με την εγκατάσταση του νέου συστήματος ηλεκτρονικών διοδίων θα εξαιρούνται από τη χρέωση, θα υπάρχει αντίτιμο για όλους τους υπόλοιπους που θα χρησιμοποιούν το δρόμο.

Πηγή: newsbomb


Πηγή: http://ift.tt/2AgrrNC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top