ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το ίντερνετ μοιάζει διχασμένο με τις απιστίες και τον χωρισμό ενός ζευγαριού, καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να αποφασίσουν για το ποιος φταίει.



Όλα εκτυλίχθηκαν στη δαιμόνια εκπομπή «One Night With My Ex» του βρετανικού Channel 5, ένα τηλεοπτικό προϊόν που φέρνει τετ-α-τετ πρώην συντρόφους για να συζητήσουν τα πώς και τα γιατί του χωρισμού τους.

Σε αυτό το επεισόδιο λοιπόν, ο Joseph και η Rosie κάθισαν να κουβεντιάσουν τις αγεφύρωτες διαφορές τους, καθώς η Rosie ανακάλυψε πως ο καλός της την απατούσε και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Μόνο που ο Joe δεν χάρηκε καθόλου με την απόφασή της, λέγοντας πως «οργίστηκε πολύ» για το απρόοπτο τέλος της σχέσης τους και κατηγορώντας την πρώην του ότι «τα διέλυσε όλα υπεραντιδρώντας»!
ggggdf
Αντί για συγνώμη λοιπόν, ο Joe τα έβαλε με τη Rosie επειδή «κατέστρεψε τη σχέση» τους, μιας και αυτός όπως μας λέει δεν κατάλαβε ποτέ γιατί «μια απιστία είναι λόγος χωρισμού». «Εγώ τα διέλυσα όλα;», διαμαρτυρήθηκε η κοπέλα, «εσύ είσαι αυτός που με απάτησες!».

Και μετά είπε ατάραχος πως είναι διαφορετική η απιστία για έναν άντρα και μια γυναίκα, καθώς «νομίζω πως ένας άντρας, γενικά, μπορεί να κοιμηθεί με κάποια άλλη και να μην πολυσκοτιστεί με τη σκέψη της». Μόνο που η Rosie δεν έχαψε το «επιχείρημά» του: «η απιστία είναι κάτι πολύ κακό», είπε, «όταν αγαπάς κάποιον, γιατί πρέπει να είσαι άπληστος και να θέλεις κι άλλα, κι άλλα;».

Και όπως ήταν φυσικό, έγινε ο κακός χαμός στα κοινωνικά μέσα, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να κατηγορήσουν την κοπέλα για την ξαφνική απόφασή της να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά!

Όσο για τον τύπο, αποτίμησε θετικά την εμφάνισή του στην εκπομπή, ευχαριστώντας τους πάντες και κλείνοντας τελικά λέγοντας πως το σόου «επισήμανε τις διαφορετικές απόψεις που έχουν άντρες και γυναίκες αναφορικά με τις σχέσεις». Πολύ κομψός τρόπος να μιλήσεις για το κέρατο, δεν συμφωνείτε;


Πηγή: http://ift.tt/2AgrrNC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top