ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

O Γιάννης Πασσάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, έπειτα από μια θητεία 30 και πλέον ετών
. Ο κ. Πασσάδης κατέλαβε σημαντικές διευθυντικές θέσεις κατά τη διάρκεια της καρριέρας του στην GM/Opel στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, στην Ταϊβάν, Ταϋλάνδη, Ιταλία, στη Μέση Ανατολή και την Γερμανία, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα ως Διευθύνων Σύμβουλος το 2013.
Ο  Λεωνίδας Μισαλάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Opel Hellas, θα διαδεχθεί τον Γιάννη Πασσάδη στην κορυφή της ιεραρχίας της εταιρείας, με στόχο να συνεχίσει τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά.
Αλλαγή και στη Διεύθυνση Επικοινωνίας
Η Αμαλία Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Opel Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, έπειτα από μια θητεία 20 και πλέον ετών.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στην εταιρία, κάλυψε με επιτυχία διάφορες θέσεις ευθύνης στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία.  Επιπλέον η Αμαλία Γιαννακοπούλου υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΕΔΟΕ, όπου διετέλεσε και Πρόεδρος.
Η Μαρία Καλλέργη, Υπεύθυνη για Μάρκετινγκ & Πωλήσεις Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ, θα διαδεχθεί την Αμαλία Γιαννακοπούλου στη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας, αναλαμβάνοντας και την εκπροσώπηση της εταιρίας στην ΕΔΟΕ. H κ. Καλλέργη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε Βusiness Μanagement και Βachelor Degree με εξειδίκευση σε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία.Στο δυναμικό της Opel βρίσκεται από το 1997
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top