ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι δηλώσεις μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, τα ξημερώματα του Σαββάτου προκάλεσαν πανικό αλλά και την περιέργεια του κόσμου.


Η Μάρω Λύτρα που ζει εδώ και χρόνια μόνιμα στον Καναδά και την γνωρίσαμε από το reality Fame Story 2 με αφορμή το σκάνδαλο Weinstein αποκάλυψε πως πρόκειται να ξεσκεπάσει διάσημο και σπουδαίο Έλληνα ο οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά για να την προωθήσει στο τραγούδι.

 Χθες η τραγουδίστρια είχε γράψει

"Ο Weinstein είναι παλιάνθρωπος... Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα.. όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες.Ψάχνω για ένα ποινικολόγο και αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας. Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο "Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα".Και απαντώ. "Αυτός είναι ο νόμος και δε θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω.Και σιώπησα αρκετά" Δες περισσότερα εδώ

Από χθες που το θέμα πήρε δημοσιότητα η τραγουδίστρια δέχεται βροχή ερωτήσεων και πιέσεων προκειμένου να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που όπως δήλωσε της έκανε μεγάλο κακό.

Σήμερα η Μάρω επανήλθε διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για κάποιο από τους στιχουργούς της και ότι σύντομα θα αποκαλύψει την ταυτότητά του


" Δεν είναι συγγραφέας (στιχουργός) Οι στιχουργοί άντρες και γυναίκες με τους οποίους έχω δουλέψει, μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι αδελφή τους και ήταν επαγγελματίες και κύριοι. Μην κατασκευάζετε ιστορίες. Αν θέλετε την αλήθεια πρέπει να περιμένετε. Θα σας δώσω την αλήθεια. Και πολλοί άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα, θα σας δώσουν την ίδια αλήθεια. Δυστυχώς νομίζουν ότι είναι οκ και ότι η παρενόχληση είναι μέρος του παιχνιδιού για να πετύχεις. Όχι, δεν είναι οκ!


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top