ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ιδέες για να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση του λευκού για την διακόσμηση του σπιτιού σας

Tips για να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση του λευκού για την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Το λευκό είναι ένα χρώμα που χρησιμοποιείται γενικά πολύ στη διακόσμηση του σπιτιού. Καθώς, μπορεί να συνδυάζεται εύκολα και είναι ένα αριστοκρατικό χρώμα. Φέτος κυκλοφορούν πολλές λευκές αποχρώσεις και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βάλουν σε δίλημμα σχετικά με ποια να επιλέξετε για το σπίτι σας.

#1 Απλό λευκό

γραφείο με γκρι καρέκλα
Το απλό λευκό είναι η πρώτη επιλογή και η πιο συνηθισμένη. Πολλοί την επιλέγουν επειδή είναι μια απόχρωση που συνδυάζεται με κάθε χρώμα και ταιριάζει τέλεια σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Ωστόσο, θέλει λίγη προσοχή γιατί μπορεί να κάνει τον χώρο να δείχνει «κρύος». Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτήν την απόχρωση φροντίστε να δώσετε στο σπίτι σας ένα πιο cozy ύφος. Για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει να προσθέσετε ζεστά χρώματα τόσο στα έπιπλα όσο και στα υφάσματα.
Μάθετε πως θα επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα για το γραφείο του σπιτιού.

#2 Λευκό του καπουτσίνο

σαλόνι σε λευκό του καπουτσίνο
Advertisement
Το συγκεκριμένο λευκό ταιριάζει καλύτερα με τις πιο ζεστές αποχρώσεις. Είναι πραγματικά μια φανταστική επιλογή στην περίπτωση που θέλετε να δώσετε φως σε έναν χώρο. Καθώς «μιμείται» το φωτεινό χρώμα των λευκών τοίχων τις μέρες που έχουμε ήλιο. Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει περισσότερο σε σαλόνια και κουζίνες.

#3 Γκρι λευκό

γκρι λευκό δωμάτιο
Το γκρι λευκό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε υπνοδωμάτια. Μάλιστα, φέτος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα. Αυτό το χρώμα δημιουργεί υπέροχους συνδυασμούς με τις περισσότερες αποχρώσεις και ειδικά τις πιο γήινες. Μάλιστα, είναι ένα χρώμα που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Είναι τόσο χαλαρωτικό που μπορεί να κάνει το δωμάτιο τόσο κομψό όσο και ενδιαφέρον.

#3 Ροζ λευκό

ροζ λευκό παιδικό δωμάτιο
Την συγκεκριμένη απόχρωση του λευκού την συναντάμε συνήθως σε παιδικά υπνοδωμάτια. Ταιριάζει πάρα πολύ με αποχρώσεις του καφέ και συνδυάζεται ακόμη περισσότερο με το γκρι και το καθαρό λευκό. Μάλιστα, μπορεί πολύ εύκολα να «μπει» σε κοριτσίστικα εφηβικά δωμάτια χωρίς περιορισμούς γιατί δεν δείχνει ιδιαίτερα παιδικό.

Δείτε επιπλέον φωτογραφίες με λευκά δωμάτιο για να πάρετε έμπνευση.

μπεζ λευκή τραπεζαρία
Το μπεζ χρώμα που μοιάζει με λευκό είναι επίσης πολύ της μόδας και είναι μια απόχρωση που δένει πολύ όμορφα με το γκρι καθώς και με ξύλινες λεπτομέρειες.
λευκή κουζίνα με έντονες αποχρώσεις
Το λευκό φέτος συνδυάζεται φανταστικά με έντονες αποχρώσεις, όπως είναι το Greek Blue.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top